Bodrum Gündem

“DOĞRU SİGORTA POLİÇESİ” NASIL OLMALI…

12.11.2015
0
A+
A-

besiad perşembe toplantısı 12 kasım 2015 (8)BESİAD PERŞEMBE TOPLANTISINA KATILAN UZMANLAR “DOĞRU SİGORTA POLİÇESİ” YAPTIRMAK KONUSUNDA BİLGİLER VERDİ…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem where to buy levonorgestrel

Her Perşembe günü gerçekleştirilen BESİAD Geleneksel Perşembe Toplantısına konuk olarak katılan AİG Sigorta Ege Bölge Müdürü Müyesser Çevik ve Türkiye Eksperler Derneği eski Başkanı Eksper Hüseyin Akyol, meydana gelen sel felaketinden sonra ortaya çıkan order Colchicine “Doğru Sigorta Poliçesi” yaptırmak, hasar süreçlerinin doğru yönetimi ve hasar sonrası sigorta şirketlerinin ve eksperlerin gözünden bakış adlı bir konferans verdi.

besiad perşembe toplantısı 12 kasım 2015 (1)Denizhan Restaurant’ta gerçekleştirilen BESİAD Geleneksel Perşembe Toplantısının açış konuşmasını yapan BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Uğur İlhami Özden, Türkiye’de seçim sonuçları belli olduğunu ve 1 Kasım seçim sonuçları Adalet ve Kalkınma Partisi’nin hükümet kurması için yeterli milletvekili sayısına ulaştığını hatırlatarak, “Ülkemizde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. Başkan Özden konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Hızlı bir şekilde terör sorununa çözüm üretmelerini ve ekonomik sorunlara el atmalarını bekliyoruz. Artık ülkemizde şehit haberleri duymak istemiyoruz. Dün de biliyorsunuz Diyarbakır’da Muğla ilimizden bir şehidimiz oldu. Üsteğmen Altuğ Pek’e Allahtan rahmet geride kalanlara baş sağlığı diliyoruz. 1 Haziran ile 1kasım arasında beş ayda kaybettiğimiz ekonomik değerlerin, rakamların normal seviyelere gelmesini temenni ediyoruz. Üye ziyaretlerimiz devam ediyor, ilişkilerimizi daha da pekiştiriyoruz böylelikle. Bitene kadar da devam edecektir. Ofisimizin mobilyaları dün geldi, hazırlıkların son aşamasına geldik. En kısa zamanda eski haliyle hizmet vermeye devam edecektir.”

Cialis super active online besiad perşembe toplantısı 12 kasım 2015 (4)22 Eylül 2015 tarihinde yaşanan sel afetinde can kaybı olmadığını ama ciddi anlamda mal kaybının olduğuna dikkat çeken BESİAD Başkanı Özden “Bu afette gördüğümüz kadarıyla bir çoğumuzun sigorta poliçesinin olduğu, fakat bu poliçelerin eksik teminatların verilmesi nedeniyle poliçeleri olmalarına rağmen bir çok arkadaşımız mağdur olmuştur. Bununla ilgili Genel Sekreterimiz Timur Yıldırım ile birlikte bir komisyon kurup, zarar gören arkadaşlarımıza, üyelerimize yardımcı olmaya çalıştık.” diyerek uzmanlara söz verdi.

Bu komisyon aracılığıyla gelen AİG Ege Bölge Müdürü Müyesser Çevik ve Eski Türkiye Eksperler Derneği Başkanı Eksper Hüseyin Akyol BESİAD Perşembe toplantısına katılan üyelere genel bilgileri aktardıktan sonra üyelerin sorduğu spesifik soruları da yanıtladılar.

BESİAD Perşembe toplantısına Suudi Arabistanlı bir yatırımcı da misafir olarak katıldı. Serkan Ceylan’ın misafiri olarak yemeğe katılan iş adamı ve yatırımcı Dr.Halit El Mutlak şöyle konuştu; “Türkiye’ye ilk önce turist olarak gelmiştim. Türkiye’de çok büyük bir yatırım potansiyeli olduğunu gördüm. İyi bir şans olduğunu ve değerlendirmem gerektiğini düşündüm. VIP Araba kiralama şirketi ile başladım ilk yatırıma. Dostlarım otel sektöründe yatırım yapıyor. Kesinlikle yatırımlarımızı bu aşamada tutmayacağız. Otel, restaurant ve turizm sektörlerinde de yatırımlar yapmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.