Bodrum Gündem

G&G OTEL VE İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIK ILE TANIŞIN!

G&G OTEL VE İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIK ILE TANIŞIN!
12.11.2015
0
A+
A-

gg-danışmanlıkBir otelin yaşamında; yatırımın planlanması, inşa edilmesi, işletmeye açılması, verimli işletilmesi ve zamanı geldiğinde yenilenmesi gibi değişmez evrelerin olduğuna inanıyoruz. Bu evrelerin planlanmasında ve hayata geçmesinde danışmanlık hizmeti başvurulabilecek önemli ve faydalı bir enstrümandır.

G&G Danışmanlık birimimiz, sektörün önde gelen yöneticilerini bir araya getiren ve çok yönlü hizmet üreten bir yapıdır. Yeni açılacak veya çalışır durumda olan otelinize sunacağımız danışmanlık hizmetlerinde kadromuzun bilgi, deneyim ve yeteneği size rehberlik edecektir.

Neden G&G Danışmanlık :

Avantaj ve Sonuçlar

    Valtrex no prescription
  • Pazarın ihtiyacı ve finansal yapıya uygun konaklama projelerinin planlanması,
  • Mimari ve teknik konsept belirleme ve uygulamada sektörel kontrol,
  • İletişim ve pazarlama çalışmalarının başlatılması,
  • Otel açılışının gerçekleştirilmesi,
  • Yönetim ve kontrol sistemlerinin kurulması,
  • Satışların arttırılması,
  • Müşteri memnuniyetinin ve sadakatinin sağlanması,
  • Operasyonda verimliliğin arttırılması,
  • Kârlılığın arttırılması.

buy Clonidine Online
Hizmetlerimiz:

Otel Yönetim ve İşletim:

Başta Bodrum Yarım Adası olmak üzere yürütmekte olduğumuz bu hizmetimizde yatırımınız ister inşaat aşamasında olsun, ister açılış aşamasında olsun, otelinizi sizin adınıza yönetiyor ve işletiyoruz. Ayrıca, uluslararası markalar ile işbirliği konusunda geniş yelpazedeki portföyümüzle yatırımınıza marka giydirme konusunda da profesyonel hizmetler sunuyoruz.

Yatırım Danışmanlığı:

Bir otel projesinin başlangıcı yatırımın planlanması, inşa edilmesi ve işletmeye açılması süreçlerinden meydana gelmektedir. Bu süreçleri incelersek:

1.Planlama

  • Yerin seçilmesi,
  • Çalışılacak mimari büronun kararının verilmesi,
  • Mimari avan projenin hazırlanması,
  • Fizibilite, swot analizi ve finansal tabloların hazırlanması,
  • Turizm Bakanlığı ve ilgili belediyeden gerekli izin ve teşviklerin alınması,
  • Finasal hazırlıkların tamamlanması,
  • Statik, mimari, dekorasyon, mekanik ve elektrik projelerinin çizilmesi,

2.İnşaatın planlanması ve başlatılması,

3.Açılış öncesi işletme ile ilgili hazırlıkların planlanması ve başlatılması,

4.Açılış öncesi satış ve pazarlama çalışmalarının başlatılması,

5.İnsan Kaynakları hazırlıklarının tamamlanması,

6.İşletme eksiklerinin tamamlanarak otelin deneme açılışının yapılması (soft opening).

Otel Proje Danışmanlığı

Otel tecrübesi olmayan mimarlar, genellikle otel operasyonlarında önem taşıyan alanların ayrılmasına pek de önem vermezler. Genel ve kat depolarının iyi planlanması, servis asansörünün konumlandırılması, misafir güvenliğine ve yangın yönetmeliğine uygun proje çizilmesi ve doğru ve etkin malzemelerin kullanılması gibi konular hep ikinci planda kalmaktadır.

Danışmanlarımız, çizim aşamasındaki işletme projenizi sizin için değerlendirecek ve mimari çalışmalarda detayların gündeme getirilmesini sağlayarak operasyonel verimliliği arttıracaklardır.

İnsan Kaynakları Danışmanlığı

Bir otel işletmesinin yıldızına bakılmaksızın en önemlisi gider kalemi personel gideridir. Bunun nedeni, otel işletmesinde makineleşme çok sınırlı olabildiğinden insana insan ile hizmet verilmesidir. Bu yüzden doğru sayı ve nitelikte personel seçimi son derece önemlidir. Fiziksel şartlar mükemmel bile olsa hizmet kalitesi yeterli değilse otel başarılı olamayacaktır. Mutlu misafirler ancak sadık çalışanlarla artar.

    buy Lithium online
  • G&G mimari projesini inceleyerek, otelinize gereken personel diyagramını hazırlar,
  • G&G yatırım öncesi hazırlanan fizibilite raporuna dayanarak işletmenizin personel bütçesini hazırlar,
  • G&G işletmenizin yatırım aşamasından başlayarak konseptinize uygun fizibilitenin gerektirdiği sayı ve nitelikte personel seçimini sizin adınıza yapar,
  • G&G seçimi onaylanmış personeli otelinizin işletmenizin prensiplerine göre eğiterek hazırlar,
  • G&G kat hizmetleri (Housekeeping) ve güvenlik gibi dış kaynak kullanımına (outsourcing) uygun departmanların ilgili konudaki firmalarla birlikte çalışmalarda da yardımcı olur,
  • G&G personel sadakat programları çerçevesinde çalışanların değişim hızının düşük tutulmasını ve ayrılan personelin kısa zamanda seçilmesi, eğitilmesi ve yerleştirilmesini sağlar.

Yönetim Danışmanlığı:

Bir oteli yönetmek ile çalışır durumda tutmak arasında çok önemli bir fark vardır. Bu fark geleceği planlamakla başlayan bir sürecin, kurulan yönetim sisteminin devamlılığını garanti altına alarak sonlandırılan önemli bir çalışmadır. Gerek yeni açılacak bir otel, gerekse çalışır durumda bulunan bir otel olsun, yönetim süreçlerini hazırlamak ve uygulamak için gerekli yetenek, tecrübe ve bilgiye sahip olduğumuzu göreceksiniz.

Satış Yönetimi ve Web Satış Danışmanlığı:

Günümüz teknolojisinde sınırların kalktığı ve globalleşmenin ön plana çıktığı bir ortamda otelinizin internetten satışını yapmak hem doluluğu ve hem de oda başına geliri arttırmanızın en önemli yoludur. Bu sınırsız ortamda satış yapabilmek için gerekli donanım ve bilgiye sahip olan G&G Danışmanlık, tecrübelerini sizin için kullanarak gelirlerinizde önemli bir artış sağlamaktadır. Bir otelin internetten satışını optimum verim esasıyla yapabilmek için deneyim, esneklik ve yoğun bir çalışmaya ihtiyaç vardır. Kendi web sitenizden online satış (book engine), GDS (Galileo, Amadeus, Sabre, WorldSpan) ve IDS/OTA (booking.com, expedia.com, wotif.com vb.) ya da IDS/WHSL veya TO (GTA, Jactravel, Kuoni, Hotel Beds vb.) üzerinden otelinizi pazarlamak için doğru bir fiyat politikası uygulanması ve doluluk-fiyat optimizasyonu yapılması önemlidir.

CRM Danışmanlığı:

CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi – Customer Relation Management), özellikle otellerin pazarlama stratejisinde giderek artan bir öneme sahiptir. Misafir ile ilk kontaktan itibaren başlayan ilişkiyi sıcak ve güncel tutarak, sadakati oluşturmak prensibine dayanan bu hizmeti sizin adınıza biz hazırlıyor ve uyguluyoruz. Bu hizmetin uygulama aşamasında Microsoft CRM programının güçlü yapısını ve Euromessage mail gönderme altyapısını kullanıyoruz.

Denetim ve Analizler:

Fiyat-fayda ilişkisi, gelir-gider dengesi, maliyet hesapları gibi bir çok konuda danışmanlarımız analizlerinizi yaparak doluluk-fiyat maksimizasyonu için sizleri yönlendireceklerdir. Bu analizler size aynı zamanda gelecek yıllar için projeksiyon imkanı sunacaktır.

ADVETORİAL

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.