Bodrum Gündem

KASIM AYINDA BODRUM’DA DENİZ VE GÜNEŞ KEYFİ…

KASIM AYINDA BODRUM’DA DENİZ VE GÜNEŞ KEYFİ…
12.11.2015
0
A+
A-
buy Premarin
generic Retin-A bodrumda sıcak hava (2)Bodrum’da birkaç günden bu yana etkili olan kuvvetli rüzgar, yerini güneşli bir havaya bıraktı.

Retin-A cream

Bodrum Gündem Haber
Ülkemizin doğusundan bir kaç günden bu yana kar yağışı haberleri gelirken, hava sıcaklığının 24
derece ölçüldüğü Bodrum’da, bazı vatandaşlar denize girdiler. Bazıları ise sahil kenarlarında güneşlenip, caddelerde gezinti yaparak, sıcak havanın keyfini çıkardı.
Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Bodrum’da hava sıcaklığı 24, deniz suyu sıcaklığı ise 23 derece olarak ölçülüyor.
Sabah saatlerinden bu yana etkili olan sıcak hava nedeniyle Bodrum’un Ortakent-Yahşi, Yalıkavak, Gümbet, Bitez, Kumbahçe ve Paşatarlası sahillerinde gözle görülür yoğunluk yaşandı. Bazı vatandaşlar sahil kenarlarında açık olan işletmelerde oturup kitap ve gazete okuyarak zaman geçirirken, bazıları ise denize girdi.
bodrumda sıcak hava (3)Vatandaşlar ve turistler Bodrum’un Barlar Caddesi olarak bilinene dünyaca ünlü Cumhuriyet Caddesinde yoğunluk oluştururken açık olan mağazalardan alışveriş yaptı.
Kasım ayı olmasına rağmen Bodrum’da yazdan kalma günler yaşadıklarını ifade eden Betül Tekin, “Bazı bölgelerde kar yağarken burada sıcak havanın keyfini çıkarmak çok güzel. Bugün dalgasız bir deniz var. Gezmek için güzel bir gün” dedi.
Arkadaşıyla deniz kenarında oturarak güneşlenen Tolga Tanlak da, Bodrum’da olmaktan dolayı şanslı olduklarını anlattı. Hava sıcaklığının oldukça yüksek olduğunu ifade eden Tanlak, “Diğer bölgelerde kar yağışı başlamış diye duyduk. Eğer yanımda mayom olsaydı deniz bile girerdim” diye konuştu.
Öte yandan hava sıcaklığının önümüzdeki birkaç gün daha mevsim normalleri üzerinde seyredeceği öğrenildi.
bodrumda sıcak hava (1)
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.