Bodrum Gündem

ATV ŞAMPİYONASININ SON AYAĞI START ALDI…

14.11.2015
0
A+
A-
bodrum atv yarışları (3)Türkiye ATV Şampiyonası’nın dördüncü ve son ayak yarışı, basın startı ve sıralama turları ile başladı.
Furosemide online Selçuk Şimşek/Bodrum Gündem Haber
İzmir, İstanbul ve Bursa’da düzenlenen yarışlardan sonra, Türkiye ATV Şampiyonası’nın son ayağı Pazar günü Bodrum’da düzenlenecek. Bu sezon ilk kez Türkiye Şampiyonası
olarak düzenlenen ATV sınıfında sezonun final heyecanı, Kızılağaç’ta bulunan Bodrum Arena Motosiklet Parkuru’nda yapılacak.
Öğle saatlerinde Belediye Meydanında toplanan yarışçılar düzenlenen yarış birifinginin ardından basın stratı ile geçiş yaptılar.
Spor, Turizmin Geleceğidir. Bodrum Turizm’dir.” sloganıyla düzenlenen yarış ile Bodrum’ın kış turizmine hareket getirilmesi de amaçlanıyor. Türkiye Sujeti ve Enduro yarışlarının ardından, Türkiye ATV Şampiyonası’na da evsahipliği yapan Bodrum, uluslararası organizasyonlar yapmak için bir adım daha atmış oldu.
Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden yaklaşık 60 sporcunun katıldığı ve Türkiye şampiyonunun belli olacağı yarışlar hakkında açıklama yapan Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Faysal Şefkatlioğlu; buy Fluconazole Dapoxetine in pharmacies “Bu sene federasyonumuzun ilk defa gerçekleştirdiği bir şampiyona. Geçen hafta Enduro motosiklet yarışlarının son ayağını yapmıştık, bu hafta da ATV’nin son ayağını yapıyoruz. Bodrum organizasyonları çok iyi geçiyor. Hem yarışçılar, hem de seyirciler açısından, herkes mutlu” dedi.
15 Kasım Pazar günü saat 10.00’da Kızılağaç’ta başlayacak yarışlarda, Ekstrem Test ve orman etapları geçilecek. Dördüncü ayak yarışı S1 (649cc), S2 (650cc üstü) ve S4 (UTV) kategorilerinde yapılacak.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.