Bodrum Gündem

“HUKUKİ VE İDARİ HİÇBİR ENGEL OLMADIĞI İÇİN İNŞAATA BAŞLADIK”

“HUKUKİ VE İDARİ HİÇBİR ENGEL OLMADIĞI İÇİN İNŞAATA BAŞLADIK”
14.11.2015
0
A+
A-

Rüzgar-Elektrik-Üretim-AŞ-Genel-Müdürü-Bertan-KorkmazRÜZGAR ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş, GERİŞ RES İNŞAATININ BAŞLAMASINA YÖNELİK TEPKİLERLE İLGİLİ BİR AÇIKLAMA YAPTI…

Bodrum Gündem Haber

Geçtiğimiz hafta Rüzgar Elektrik Üretim A.Ş. inşaata başladığı yönünde bilgilendirme yaptığı basın toplantısının çıkışında başlayan, RES’E karşı tepki açıklamalarına “İnşaata başlanacağına yönelik açıklamanın ardından, Bodrum’u temsil ettiklerini ifade eden bir grubun öne sürdüğü; hukuki ve idari engellerin hiç birinin, ‘doğru’ değildir” şeklinde Rüzgar Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürü Bertan Korkmaz imzalı yazılı bir açıklama yapıldı.

res inşaatı başladı (11)Rüzgar Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürü Bertan Korkmaz tarafından yapılan yazılı açıklamanın başında şu görüşlere yer veriliyor; “Bodrum’un Akyarlar- Geriş bölgesinde, 2007 yılından beri süren izin süreçleri tamamlanmış ve 12 Kasım 2015 tarihi itibariyle, inşaata başlanacağı duyurulmuştur. Konuyla ilgili basın toplantımızda, tüm kamuoyuna, hem izin süreçleri hem de bugüne kadarki uygulamalarımızla ilgili ayrıntılı bilgi verilmiştir. Bu bilgilerin özeti şudur: Rüzgar Elektrik Üretim A.Ş, adli ve idari bütün koşulları yerine getirdiği ve devletten gerekli izinleri aldığı için inşaata başlamıştır. Yani, diğer RES projelerini uygulayan tüm şirketlerin izlediği prosedür izlenmiş ve devletin izni ve onayı ile inşaata başlanma kararı alınmıştır.”

res inşaatı başladı (1)Açıklamanın devamı ise şu şekilde; buy brand Levitra online “Buna rağmen, Bodrum’u temsil ettiklerini ifade eden bir grup tarafından; bir dizi asılsız iddia öne sürülmüş ve inşaata engel olunmaya çalışılmıştır. Hatta bu doğrultuda yapılan açıklamalarda, defalarca izah edilmesine rağmen; yatırımın alan ve süreleriyle ilgili aynı yanlış bilgiler tekrarlanarak, şirketin itibarı ile oynanmaya kalkılmıştır. Bununla da kalınmamış, şirket çalışanlarına hakaret edilmiş, inşaat alanına da izinsiz girilmiştir. Öncelikle, bu zorbalıkları kınadığımızı belirtmek isteriz. Dünyanın en temiz enerjisi ile ilgili bir yatırımın bu şekilde ‘kirli yatırım’ gibi gösterilmeye çalışılması akla mantığa uymamaktadır.” fast delivery Brand Viagra

resKamu yararının, kişisel çıkarlardan üstün olduğunu hatırlattıklarını ifade eden açıklamanın sonunda buy Valtrex online no prescription “Hukuki ve idari hiçbir engel olmadığı için Geriş RES inşaatına başladığımızı bir kez daha tekrarlıyoruz. Bundan sonra da hukuki karar ve ilkeler çerçevesinde yolumuza devam edeceğiz.” cümleleri yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.