Bodrum Gündem

OKULA KOMŞU YURTTAŞLAR BİLE KAN VERDİ…

14.11.2015
0
A+
A-
merter kan bağışı (3)Bodrum’da eğitim-öğretimde gösterdiği başarılar kadar, birçok sosyal faaliyetlere de destek veren Özel Merter Koleji, okul bahçesinde düzenlediği kan bağışı kampanyası ile yine örnek bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Okula komşu olan evlerden gelen yurttaşlarda kan verdi. buy Lamisil online
Purchase Retin-A treatment of mania Bodrum Gündem Haber
Marmaris Kızılay Merkezi ile ortak düzenlenen organizasyon kapsamında, Merter Ortaokulu bahçesinde kan bağışı aracı kuruldu. Etkinlik hakkında velileri bilgilendiren okul yöneticileri, çok sayıda vatandaşın kan bağışında bulunmasını sağladı.
Etkinlik hakkında açıklamada bulunan Özel Merter Koleji Müdürü Ömer Faruk Hoşdoğdu şunları söyledi;
“Merter Eğitim Kurumu olarak geleneksel hale getirdiğimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimize yönelik bir etkinlik bu. Kızılay yetkilileri ile bağış öncesi öğrenci ve öğretmenlerimize yönelik eğitimler yapıyoruz. Sonrasında kan bağışına destek vermeye çalışıyoruz. Bu noktada ülkemizin sıkıntıları malum. Hem işin ehemmiyeti adına, hem de sağlık kısmı adına istiyoruz ki bizimde çorbada tuzumuz olsun. Okulumuzun çevresindeki komşularımıza da haber vererek onların da katılımıyla etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz.”
Hoşdoğdu, “Marmaris Kızılay Kan Merkezine ve Bodrum’daki yetkililere Merter Eğitim Kurumları adına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.
Düzenli olarak kan bağışında bulunduğunu ifade eden İbrahim Avcı isimli veli, herkesi kan bağışına davet ederek, kan verdikten sonra kendisini daha sağlıklı ve mutlu hissettiğini ifade etti.
Düzenlenen kan bağışı etkinliği öncesinde de Kızılay yetkilileri tarafından, öğrencilere ve öğretmenlere kan bağışının önemi hakkında seminer verildi.
Kızılay sorumluları da düzenlenen kampanyadan duydukları memnuniyeti dile getirirken, Muğla’nın kan ihtiyacını karşılamak için vatandaşlardan daha fazla duyarlılık beklediklerini ifade ettiler.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.