Bodrum Gündem

İSKELE ÇÖKTÜ, 3 İŞÇİ YERE ÇAKILDI…

İSKELE ÇÖKTÜ, 3 İŞÇİ YERE ÇAKILDI…
16.11.2015
0
A+
A-

esomeprazole online

dış cephe çalışmaları sırasında iskele çöktü (3)Bodrum’da bir binanın dış cephesinde çalışan 3 işçi, iskelenin çökmesi sonucu yaralandı.
order misoprostol Bodrum Gündem Haber order cheap Cialis
Ortakent-Yahşi Mahallesi Asma Sokak içerisinde bulunan iki katlı bir binada dış cephe yenileme çalışması yapıldığı sırada iskele çöktü. İskele üzerinde bulunan Erdal Çeviren, Rahmi Özata ve Cengiz Yılmaz isimli 3 işçi, yaklaşık 5 metre yükseklikten zemine çakıldı.
dış cephe çalışmaları sırasında iskele çöktü (2)Ev sahibi ve çevreden gelen vatandaşlar hemen olay yerine koştu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak Bodrum Devlet Hastanesine sevk etti.
İşçilerin ağırlığını taşıyamadığı için çöktüğü tahmin edilen iskelenin demir kolonunun binadan ayrıldığı görüldü. Olay yerinde inceleme yapan Yalıkavak Polis Merkez Amirliği ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Bodrum Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan işçilerden birinin başından yaralandığı, diğerlerinin ise vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandıkları ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
dış cephe çalışmaları sırasında iskele çöktü (1)
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.