Bodrum Gündem

MİNİKLER AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞINI ÖĞRENİYOR…

MİNİKLER AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞINI ÖĞRENİYOR…
17.11.2015
0
A+
A-

methotrexate online Order Disulfiram online Bodrum Bahçeşehir Anaokulu Öğrencileri Ağız ve Diş Sağlığını Öğreniyor (1)Bodrum Bahçeşehir Anaokulu Öğrencileri Ağız ve Diş Sağlığını Öğreniyor…

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Bahçeşehir Koleji Anaokulu öğrencileri, Ağız ve Diş Sağlığı etkinlikleri kapsamında, Diş Hekimi Fatma İldem’i okullarında ağırladı.

Fatma İldem, dişlerin neden çürüdüğünü, diş doktorunun muayene sırasında neler yaptığını, süt dişlerinin ne zaman değişeceğini ve dişlerin nasıl fırçalanması gerektiğini minik öğrencilerin anlayacağı şekilde örneklerle anlattı. Uzman Diş Hekimi ayrıca, daha önce diş doktoruna gitmiş öğrencilerin, renkli dolgularını ve tedavi edilen dişlerini de göstererek, diş doktorundan korkan bazı minikleri de rahatlatmayı başardı. Öğrencilere Diş Fırçalama Takvimi hediye eden İldem, onları dişlerini düzenli olarak fırçalamaya teşvik etti.

Anaokulu Koordinatörü Selay Özgül xenical to buy online “Bu tip etkinliklerin okulumuzda uygulanması, çocuklarımızın gelişimi için oldukça yararlı olmakla birlikte kalıcı alışkanlıklar edinmelerini sağlamak açısından da önem taşımaktadır.” dedi.

Anlatılanları merakla dinleyen minik öğrenciler, özellikle renkli dolgularla ilgilendiler ve diş maketi ile diş fırçalamayı öğrenirken çok eğlendiler.Bodrum Bahçeşehir Anaokulu Öğrencileri Ağız ve Diş Sağlığını Öğreniyor (2)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.