Bodrum Gündem

ALMANYA BODRUM ARASI DİREK UÇUŞLAR BAŞLIYOR…

20.11.2015
0
A+
A-
belediye-alman-hava-yolları-intTAV Havalimanları ile Germania Havayolu şirketi, Almanya-Bodrum arasında direkt uçuş seferleri başlatıyor.
Bodrum Gündem Haber purchase Cialis
BOTAV, BODER, TAV ve Germania Havayolları arasındaki işbirliği protokolü, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna açıklandı.

Toplantıya, TAV Havalimanları Pazarlama Müdürü Serkan Karahatay, BODER Temsilcisi Melih Alemdar, Germania Uluslararası Satış Direktörü Claus Altenburg ve Germania Havayolları Satış Müdürü Vicky Kramer katıldı.

Bodrum’un 2016 sezonunu hareketlendirecek işbirliğini kamuoyuna duyuran Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon şunları söyledi:  “Bizim şu an için gelişen en büyük pazarımız Almanya. Bu konuda çalışmalarımızı Eylül ayından bu yana sürdürüyoruz. Bodrum’a inandıkları için hem TAV’a hem de Germania Havayollarına teşekkür ediyoruz” dedi. Mehmet Kocadon, BOTAV, BODER ve Bodrum Belediyesi olarak 2016 turizm sezonu için çalışmalara başladıklarını belirterek “Sezonun 2016 yılında, 2015’ten daha iyi olmayacağını biliyoruz. Bu nedenle, çalışmalarımızı Eylül ayından bu yana sürdürüyoruz. Germanian Havayolları ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, Bodrum’a Almanya’dan tarifeli uçak operasyonu başlatılıyor. 2016 yılı Mayıs ve Ekim arasında ilk uçuşlarımız gerçekleşecek. Bu hem Türk hem de Alman vatandaşları için büyük bir avantaj. Bizim amacımız Ekim ayından sonra, özellikle tur operatörleri ile görüşerek, Bodrum’da kış turizmini hareketlendirmek. Kasım’ın 19’unda hala Bodrum’da denize girildiğini görüyoruz. Bunu iyi bir şekilde anlatırsak, bunu başarabiliriz” diye konuştu.

TAV Pazarlama Müdürü Serkan Karahatay basın toplantısında yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:  “Bodrum’u, başkent Berlin ve Hamburg ile birleştiriyoruz. Biz havalimanı işletmecisi olarak, dışarıdan bakıldığında sadece uçaklara yer hizmeti veren bir yatırımcı gibi görünsek de, aslında birer turizm elçisi gibi bulunduğumuz bölgelerde turizmin gelişmesi adına mesai harcıyoruz. Bunun en güzel örneği Germania Havayolları oldu” dedi.  Karahatay, “Bu uçuşlar sadece yolcu taşımayacak. İki ülkenin kültürlerini, halklarını birleştirecek, güzel bir köprü olacak iki ülke arasında” dedi.

Germania Havayolları Uluslararası Satış Direktörü Claus Altenburg, TAV Havayolları ve Germania arasındaki anlaşmanın, hem iki firma hem de iki ülke arasında güzel bir işbirliğinin başlangıcı olduğunu söyledi. 2016 yılı Mayıs ayında tarifeli uçuşların başlayacağını müjdeleyen Altenburg, Ekim ayına kadar sürecek operasyonun ardından Kasım ve Aralık aylarında da Almanya’dan Bodrum’a direk uçuşlar için girişimde bulunacaklarını belirtti. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile TAV yetkililerine teşekkür eden Altenburg, konuşmasına şu sözlerle devam etti:   “Esas amacımıız, tüm yıl boyunca Almanya’dan Bodrum’a uçmak. Gerek Başkanımız, gerekse TAV Havayolları, bu konuda yoğun çaba sarfediyor. Şu an Kasım’ın 19’u ve bu kadar güzel bir hava olduğu halde, neden kimse yok Bodrum’da merak ediyoruz. Bizim Bodrum’da uzun bir hikayemiz olacak ve güzel şeyler yapacağız’ dedi

purchase Indocin

Proscar without prescription

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.