Bodrum Gündem

DAHA HUZURLU BİR BODRUM İÇİN TOPLANDILAR…

DAHA HUZURLU BİR BODRUM İÇİN TOPLANDILAR…
20.11.2015
0
A+
A-
GÜVENLİK-TOPLANTISI-İNT buy metoclopramide Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünün ev sahipliğinde, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman Başkanlığında “Adli Kolluk ve Asayiş” konulu istişare toplantısı düzenlendi.
order misoprostol Bodrum Gündem Haber
Kumbahçe Mahallesindeki bir otelin toplantı salonunda düzenlenen toplantının, Bodrum’daki adli soruşturmaların daha sağlıklı yürütülmesi amacıyla düzenlendiği belirtildi. Toplantıya, Başsavcı Dr. Barış Duman başta olmak üzere, Bodrum Adliyesinde görevli Cumhuriyet Savcıları, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, Müdür Yardımcıları ile Büro ve Grup Amirleri katıldı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman ve İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş’ın açılış ve teşekkür konuşmalarıyla başlayan toplantıda, yürütülecek soruşturmalardaki eksiklikler, yapılması gerekenler, nasıl daha çabuk netice alınabileceği, terör ve kaçakçılık olaylarına genel bakış, adliye-kolluk işbirliğinin önemi, evrak düzeni gibi konulara değinilerek, görevli Savcılar ve Emniyet Personellerinin görüşleri dile getirildi.

Toplantı sonunda bir açıklama yapan Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman şunları söyledi:
“Bodrum halkının daha huzurlu ve asayiş sorunu olmayan bir kentte yaşaması için el birliği ile çalışıyoruz. Yaklaşık 4 aydır Bodrum’da görevliyim. 16 Savcı arkadaşımla  birlikte bu toplantılara devam edeceğiz. Jandarma, Sahil Güvenlik başta olmak üzere, adli işlem yapan tüm kurumlarla soruşturmaların daha etkin olmasını sağlamak için çok sıkı irtibatla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Premarin

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.