Bodrum Gündem

DÜZENLİ KAN BAĞIŞI YAPANLARA MADALYA VERİLDİ

20.11.2015
0
A+
A-

Cytotec cheap KIZILAY-KAN-BAĞIŞI buy levonorgestrel Kızılay Bodrum Şubesi tarafından düzenli olarak kan veren bağışçılarına Konacık’ta bulunan dernek merkezinde düzenlen törenle madalya verildi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Clonidine without prescription

Kızılay Bodrum Şubesi, düzenli olarak onun üzerinde kan bağışı yapan bağışçılar için madalya töreni düzenledi. Konacık’ta bulunan dernek merkezinde düzenlenen törende yaklaşık 60 bağışçıya madalya verildi.

Yapılan organizasyonla ilgili açıklama yapan Kızılay Bodrum Şube Başkanı Zeynep Begüm Göder, Bodrum’da Kızılay şubesi kurulduğu günden bu yana yönetiminde çalıştığını ve bundan da büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Zeynep Begüm Göder açıklamalarına şöyle devam etti “ İhtiyacı olanlara gerektiği zaman Kızılay olarak elimizi uzattığımızı düşünüyorum. Böyle bir çalışmanın içinde olmak inanın çok mutluluk verici. Bugün burada Kızılay’a kan bağışı yapan dostlarımıza madalya verdik. Biz belli sıklıkta 10 defa düzenli olarak kan veren dostlarımıza bronz madalya veriyoruz. Onun üstündekine gümüş, daha da üstünde kan bağışı yapanlara da altın madalya veriyoruz. Bugün yaklaşık 60 malya vereceğiz. Eksik olmasınlar dostlarımız hep yanımızdalar, bize destek oluyorlar. Kan vermek çok önemli. En ufak bir sıkıntıda Kızılay’a baş vuruluyor kan bulunması için. Hastanelerimizde bu imkan çok zor. Ama Kızılay bunu başarı ile yürütmekte. Biz de kan bağışçılarımıza bu konuda teşekkür etmek için bugün toplandık burada.”

Kızılay Bodrum Şubesi olarak kök hücre için ilik de almaya başladıklarını kaydeden başkan Zeynep Begüm Göder “Kızılay arabalarının bulunduğu yerlerde bu işlemi yapılıyor. Daha önce de soruluyordu biz başlamamıştık. Ama şimdi artık başlandı ve Kızılay arabalarına gidip ilik vermek istiyorum dedikleri zaman verebilecekler” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.