Bodrum Gündem

EMRE KÖROĞLU BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI…

23.11.2015
0
A+
A-

emre köroğlu 23 kasım basın açıklaması (33)EMRE KÖROĞLU CHP BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞINA YENİLİKÇİ VE BAŞARI ODAKLI BİR SİYASET İÇİN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Emre Köroğlu 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan CHP İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına, yenilikçi ve başarı odaklı bir siyaset için aday olduğunu açıkladı. Bodrum CHP’nin çarşı içinde bulunan binasında yaptığı basın açıklamasına katılım oldukça yoğundu. CHP Bodrum İlçe Başkanı adayı Emre Köroğlu basın açıklamasına gelenleri eşi Şükran Köroğlu ile birlikte karşıladı. CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve geçmiş dönem CHP İlçe Başkanları Osman Öneş, Rezzan Karahan, Durmuş Ali Öztürk, İsmail sever ve Dr.Kerim Cangır, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Dr.Bedriye Gürkan, Bodrum Belediye Meclis üyeleri, BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden ve Yönetim Kurulu üyeleri, CHP delegeleri, partililer ve gazeteciler katıldı. Emre Köroğlu’nun basın açıklamasına diğer başkan adayı Cesur Öncel’de katıldı.

emre köroğlu 23 kasım basın açıklaması (34)Konuşmasına basın emekçilerine hoş geldiniz diyerek başlayan Köroğlu, katılımcılara da “Atatürk ilkelerinin ve sosyal adaletin yılmaz savunucuları, parti üyelerim, yoldaşlarım hoş geldiniz. Balıkçısının selamıyla, Bodrum ve ülkeme merhaba.” şeklinde hoş geldiniz dedi.

CHP Bodrum İlçe Başkanlığına aday olan Emre Köroğlu konuşmasına şöyle devam etti; “Bu selam ülkemizin demokrasi adına önemli kayıplar vererek içinden geçtiği sürecin, karşısında durup, direnecek olan yenilenmeye, değişime ve umuda verilen selamdır. Son genel seçimler ilimizde ve ilçemizde partimizin zaferiyle sonuçlansa da ülke genelindeki sonuçlar bizlerin sevinç yaşamasına yetmemiştir. Son seçim sonrası ulusal yanımız yaprak dökerken, yerel yanımız bahar bahçe olmuştur. Biz mavi gözlü, beyaz tenli güzel Bodrum’da CHP sevdalıların yarattığı bu bahar bahçeyi ve Bodrum CHP’nin aydınlık ışığını tüm Türkiye’ye yaymak için yola çıkıyoruz. Ülkedeki gerici muhafazakar ve faşist uygulamalar karşısında umutsuzluğa kapılmış halkımız, umutsuzluğa kapılmasın. Onların bu topraklarda Atatürk’ün ilkeleri ile yetişmiş, aklı ve bilimi rehber edinmiş aydınlık gençleri vardır. O Gençler görev ve sorumluluğunun da bilincindedir.”

emre köroğlu 23 kasım basın açıklaması (24)PARTİMİZİN EMEKÇİLERİNE, GENÇLİĞE VE KADINLARIMIZA GÜVENİYOR İNANIYORUZ…

İşte bu sorumluluk ve görev bilinci ile partililerin karşısına çıktıklarını ve göreve hazır olduklarını ifade eden CHP Bodrum İlçe Başkan adayı Köroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; Buy Brand Viagra “Yerelde iktidar olmak bize yetmediği için, partimizi ulusalda da iktidar olmasını istediğimiz için yola çıkıyoruz. Karanlıktan bıkmış olanların, artık umuda bir mum olup yanabilmeleri için yola çıkıyoruz. CHP’de siyasetin rakı masalarından, proje masalarına taşınabilmesi için, birbirimizle değil, kavganın faşist iktidar ile olduğuna inandığımız için yola çıkıyoruz. Yenilenmenin gençliği dinamizmi ile olacağına, gelişimin ise vefakar partililerimizin tecrübesi olmadan, olamayacağına inandığımız için yola çıkıyoruz. Partimize ve onun kurucusu Atatürk’ün güvendiği gibi gençlik kollarımıza güveniyor ve onlara muhtaç olduğumuzu bildiğimiz için yola çıkıyoruz. Kadınlarımızın yaratan ve doğuran ve her konuda aslında erkeklerden daha güçlü olduklarını ve onların bu gücüne muhtaç olduğumuz bildiğimiz yola çıkıyoruz. Bodrum’da yaşayan yerlisi, yabancısı, 72 ayrı millete bir nazarla bakan bir anlayışa inandığımız için geliyoruz.”

lowest prices for Plavix emre köroğlu 23 kasım basın açıklaması (35)PARTİNİN EMEKTARLARI YANIMIZDA…

Yerel basının gücüne inandığını dile getiren Köroğlu yerel basın ile iletişimi güçlendirerek, gündemin peşinden değil, gündem yaratan bir ilçe yönetimi olacaklarını kaydetti. Köroğlu konuşmasında “Heyecanlıyız, çünkü arkamıza değil, önümüze, geçmişe değil, geleceğe bakıyoruz. Coşkuluyuz, çünkü kavganın değil, uzlaşı ve barışın yanındayız. Enerjiğiz, çünkü genciz. Eminiz çünkü partinin emektarları yanımızda. Ve her şeyden önemlisi inançlıyız, sana inanıyoruz.” şeklinde iddiasını da ortaya koydu.

emre köroğlu 23 kasım basın açıklaması (20)HEDEF YENİLİKÇİ VE BAŞARI ODAKLI BİR SİYASET…

CHP Bodrum İlçe başkan adayı Emre Köroğlu “CHP’nin her mensubu hür iradesi, aklı ve her şeyden önce kalbinin sesini dinleyerek tercihini yapar. İşte bu yüzdendir ki; sosyal adaleti, Atatürk aydınlığını ve emekçinin haklarını savunan CHP’nin saflarındadır.” diyerek değişimin delegelerin anlayışlarından başlayarak, en üst yönetime kadar olacağı yönünde dikkat çekici bir mesaj verdi.

Köroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bodrum’da CHP seçmeninin ezici bir çoğunluğa sahip olması, ulusalda iktidarı kazanamamış bir parti olarak bizleri asla mutlu etmiyor, tasalandırıyor. Dışarıda gerici, faşist politikalarla iktidarı ele geçirmiş bir tek adam, yüzde 50 gücüyle, yüzde 18 oy alabildiği bir beldeyi ele geçirmenin her yolunu deneyecektir. CHP’nin güçlü kalelerinden Bodrum ilçe örgütünün bu bilinçle dedikodu yerine, siyaset bir yönetime ihtiyacı vardır. Yenilikçi ve başarı odaklı bir siyaset ise ancak genç, dinamik ve partinin tecrübeli emektarlarından oluşan bir yönetim kadrosu ile mümkündür. İdealimiz ve hedefimiz sadece başarılı bir ilçe yönetimi oluşturmak değildir. Hedefimiz gerek örgüt yapımız, projelerimiz, teknoloji kullanımımız ve çalışkanlığımızla ortaya öyle bir model koyacağız ki; bu model tüm Türkiye’ye ve partimize örnek olacaktır.”

emre köroğlu 23 kasım basın açıklaması (43) Generic Paxil YENİLENME VE DEĞİŞİM İDEOLOJİ VE İLKELERİMİZİ HAYATA GEÇİREMEYEN İL VE İLÇE YÖNETİMLERİNDE OLMALIDIR.

Köroğlu konuşmasının son bölümünde ise kadrosunun yenilenme ve değişimin kadrosu olduğunu ifade ederek “Yenilenme ve değişimin kadrosu tecrübeli ve dinamik bir kadrodur” dedi. Köroğlu konuşmasını şu sözler ile tamamladı; “Bizim kadromuz ben değil, başarının öncesinde de, sonrasında da biz diyen bir kadrodur. Bodrum CHP örgütünde bu günün olumsuz sonuçlarına dair ne varsa, geçmişin yanlış kararları olduğunu bildiğimiz için yenilenme ve değişim sloganı ile yola çıkıyoruz. Ne partimizin siyasi ideolojisinin, ne partimizin ilkelerinin, ne de Atatürk’ün devrimci ilkelerinin yenilenmeye ihtiyacı vardır. Yenilenme ve değişim ideoloji ve ilkelerimizi hayata geçiremeyen il ve ilçe yönetimlerinde olmalıdır. Ben ve arkadaşları kısaca yenilenme ve değişim diyoruz. Ülkemin kurucusu ve bir demokrasi okulu olan partimin her kongre sonrası, daha da güçlendiğini bilerek, sonuçta kazananın partim olacağına inancım tamdır. Tüm aday arkadaşlarıma da başarılar dilerim.”

Konuşmasının ardından partililer tarafından alkışlarla kutlanan CHP Bodrum İlçe başkan adayı Emre Köroğlu, basın açıklamasını teşekkür ederek tamamladı.

EMRE KÖROĞLU KİMDİR?

Anne ve babası Artvin Hopa’lı olan Emre Köroğlu 1975 de İstanbul da doğdu.

İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. 1998 yılında Kocaeli Üniversitesi Makine

Mühendisliği Bölümünden mezun oldu.
Konuştuğu diller: İngilizce, Almanca.
1999 yılından bu yana merkezi Bodrum da olan ve bir dünya firması haline gelen Gastro Endüstriyel Mutfak aile firmasının yönetim kurulu başkanlığını yapıyor. Şirketi klasik üretim anlayışından çıkarıp, günümüz modern imalat tekniği olan CAD/CAM/CAE sistemine çevirmiştir.

İcat etmiş olduğu makinalar, aldığı patentler ve geliştirmiş olduğu sistemler nedeniyle özel ve devlet kademelerinden Çevre Özel Ödülü, Yılın Girişimci İşadamı Ödülü, AR-GE ve İnnovasyon ödülleri alan KÖROĞLU’nun, devam eden sosyal ve toplumsal gelişim modelleri üzerine projeleri bulunmaktadır.

Halen CHP Bodrum Bilişim Sorumluluğu, Bodrum Kent Konseyi Yürütme Erki, BESİAD Bşk.Yrd gibi çeşitli kurumlarda yöneticilik yapmaktadır.

2003 yılında Bodrum/Mumcular doğumlu Şükran Şenyüz ile hayatını birleştiren Köroğlu Doğa Naz ve Fikret Alp adında iki çocuk babasıdır.

Yorumlar

  1. SEMİH ADIYAMAN dedi ki:

    Metal yorgunu (fatique) Ülkemiz politik ortamına,

    Bodrum’dan yansıyabilecek,
    rejim tartışmaları yapılan bir süreçte
    Parıltılı bir lider,
    Heyecan veren bir takım.