Bodrum Gündem

EMRE KÖROĞLU’NDAN SONRA CESUR ÖNCEL’DE CHP BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI…

24.11.2015
0
A+
A-

cesur-öncel-başkanlık-adayıCumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı için adaylık açıklaması bugün Cesur Öncel’le devam etti. Dün ilk açıklamayı yapan Emre Köroğlu’nun ardından bugün Cesur Öncel 29 Kasım Pazar günü yapılacak seçimlerde cesur bir siyaset yapacağını ve başkanlık için iddialı olduğunu söyledi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Parti merkezindeki açıklamaya CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve geçmiş dönem CHP İlçe Başkanları Rezzan Karahan ve Dr.Kerim Cangır, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Dr.Bedriye Gürkan, Kadın Kolları ilçe başkanı Ender Taşören, Bodrum Belediye Meclis üyeleri, CHP delegeleri, partililer ve gazeteciler katıldı. Cesur Öncel’in basın açıklamasında diğer başkan adayı  Emre Köroğlu da yer aldı.

“Geçmişteki Birikimimle Sizin Karşınızdayım”… Strattera without prescription

Cesur Öncel konuşmasına tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayarak başladı. Öncel, CHP’nin önünde çok önemli bir kongre süreci olduğunu ve bu sürece sağlıklı bir yapıda gidebilmek için çalışmalarını delegelere doğru anlatan bir çalışma yaparak , delegelerin doğru tercihler yapmasını sağlamaya çalıştığını kaydetti. Cesur Öncel sözlerine şöyle devam etti “Geçmişteki siyasi deneyimimle, birikimimiz, emeğimizle karşınıza aday olarak çıkıyorum. Hepinizden desteklerinizi bekliyorum. 30 yıllık siyasi deneyimim içerisinde dönem dönem ilçe başkanlıkları, dönem dönem delege adaylıkları , döneIMG_3850m dönem partide aldığım görevlerden kazandığımız kaybettiğimiz oldu. Ama hiçbir zaman partimizden vazgeçmedik, sonu kadar mücadele ettik. Bu dönemde de gerçekten iyi bir mücadele verdiğimize inanıyorum. Delegelerimizle ve üyelerimizle iyi bir yol haritası çizeceğiz, başarıya ulaşacağız. Ben bununla ilgili kongre süreci başladığı için bir takım bilgileri kongrede anlatacağım. Fakat burada bazı mesajlar vermek istiyorum. Bunlardan ilk, birincisi kongrede mutlaka kazanacağız diye düşünüyorum. Sandıktan çıktığım takdirde geçen kongrede de söyledim; ilk yapacağımız şey Bodrum’daki üyelerden başlayıp, mahallelerimizdeki delegelerden başlayarak aktif hale getireceğiz. Mazbatayı alırsak önce Çarşı mahallesinden bütün üyelikleri toplayıp birebir çalışmaya başlayacağız. Üyelikleri birbirleri ile tanıştırıp, delegeleri bir araya getirip iyi bir çalışma modeli oluşturmak istiyorum. Sürekli yaşıyorsunuz sandık kurulu üyesi bulmakta zorlanıyorsunuz yeri geldiğinde. Bunu delege seçimlerinde de gördük. İki liste çıkamadığımız yerlerde Tek liste çıkmak gibi zorluklarımız var. Kadın Kollarımıza mutlaka ödenek aktaracağız. Daha sonra az oy aldığımız illere kadın kollarımızla birlikte çalışma programı uygulayacağız. Gençlik kolları için gençlik kampları oluşturacağız farklı illerde. Bu oylarımızı ne kadar arttıracağız çalışmaları yapacağız. Bütün sivil toplum örgütleri ile mutlaka ve mutlaka organik bağ içinde olacağız. Bizim yönetim kurulumuz 16 kişiden oluşuyor. Fakat büyükşehir olmasından kaynaklı 16 kişilik ekip Bodrum’a yeterli gelmeyebilir. Bunun için yeni komisyonlar oluşturacağız. Bunun için eğitim, çevre, turizm, sağlık ve  imar komisyonu kuracağız. Parti içindeki uzman arkadaşları mutlaka buralarda görevlendirmek, istiyoruz. “

“Bodrum’da CHP’yi Bir Bütün Yapmak İstiyoruz”…
Bodrum’da yönetim kurulu olarak acil yapılacak çalışmaların sonunda buradan çıkan sonuçla Bodrum siyasetini Muğla’ya taşımak istediğini dile getiren CHP İlçe Başkan Adayı Ce Professional Viagra online IMG_3851sur Öncel, bunun da ancak Bodrum’dan çıkacak 2 milletvekili ile olacağını savundu. Öncel “İki milletvekili çıkaracağımızı garanti ediyorum. Kendime güveniyorum, üyeme, delegeme güveniyorum. Milletvekili adaylarımız kesinlikle küsüp kenara çekilmeyecek. Adaylarımızın seçilebilir noktaya getirebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Bodrum’un 11 belde olmaktan çıkarılması nedeni ile ilişkilerde zorlanıyoruz. Ben Muğla İl Genel Meclis üyeliğini beş yıl boyunca yaptım ve iyi görevler aldım. Şimdi oradaki deneyimimizi Bodrum’a taşıyıp deneyim, birikim ve emeği bir araya getirmek istiyoruz. Bodrum’da CHP’yi bir bütün yapmak istiyoruz. Bodrum’daki eski belediye başkanları, ilçe başkanları ile partili olan olmayan muhtarlarla bir araya gelerek CHP’nin %50-60 olan oyunu %70-80-90’lara çıkartmak istiyoruz. Bütün üye ve delegelerimizden var gücüyle partimize katkı koymasını istiyoruz. Biz başka bir şey daha istiyoruz; Bodrum’da ön seçim istiyoruz. Partimize emek veren arkadaşları kesinlikle ön seçimle belirlemek istiyoruz. Belediye başkanlarından meclis üyelerine kadar ön seçimle belirlenmesini istiyoruz. Biz böyle istiyoruz. Partiye çok çalışan arkadaşlar bir yerlere gelsin, delegenin ayağına gitsin, üyenin ayağına gitsin, halkın ayağına gitsin, oy istesin. Seçildiği takdirde de herkesin ayağına gitsin istiyoruz. Onu uygulayacağız”.

Order Retin-A “İlçe Başkanın Değişmesi İle Oylar Değişmez, Oylar Çok Çalışarak Değişir”…

Cesur Öncel kendisine yöneltilen sorular üzerine seçimlerde partinin tüzüğü gereği çarşaf liste ile gidileceğini ve herhangi bir önerge verilmemesi duIMG_3859rumunda da bunun böyle olacağını söyledi. Buna delegelerin karar vereceğini açıkladı. Öncel daha önce aday olan ve seçilen ilçe başkanlarının ön seçimi vaat ettiğini ve bu vaatlerin tutulmadığını hatırlatması üzerine “Böyle bir durumda istifa edeceğimin sözünü veriyorum” dedi.

CHP’nin genelinde başkanın değişmesi durumunda her şeyin değişeceği kanaatinin yaygın olduğu gerçeğinden bahsedilmesi ve bu konuda CHP de zihinsel bir değişikliğe ihtiyacı olup olmadığı ile ilgili soruya “ 30 yıldır örgütün içinde aktif olarak çalışan bir siyasetçiyim. Üyeden başlayarak delege, mahalle sorumluları, ilçe ve il başkanlarını bir araya getireceğimi söyledim. Tabii ki zihniyet buradan değişmeye başlıyor. Bizim Bodrum Belediyesi ve büyükşehirle ilgili ufak tefek bir takım ilişkilerimizde sıkıntılar ön görüyorduk. İl ve İlçelerdeki yönetici ve meclis üyeleri ile birlikte eş güdüm halinde çalışarak CHP böyle değişir. Zihniyetinden daha çok çalışma şeklinin değişmesinden başlayalım. Zihniyet de otomatik olarak değişiyor. İlçe başkanın değişmesi ile oylar değişmez, çalışarak oyların değişeceğine inanıyorum. “ dedi.
IMG_3860“Ben Alkolü 5 Yıl Önce Bıraktım, Söylenen Slogan Benim İçin Geçerli Değil”…
CHP Bodrum İlçe Başkanlığı için basın açıklamasını ilk yapan Emre Köroğlu’nun “CHP’yi Rakı Masalarından Proje Masalarına Taşıyacağız” sloganı ile ilgili soruya Cesur Öncel “ Rakı masaları ile proje masalarını arkadaşlarımız kendilerine göre slogan olarak oluşturdular, fakat ben buradan şöyle cevap verebilirim ; ben aşağı yukarı beş yıl oldu alkolü bıraktım. Benim için geçerli değil. Ben proje masasına çoktan geçtim arkadaşlar. “ şeklinde cevap verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.