Bodrum Gündem

RECAİ SEYMEN DE BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI…

26.11.2015
0
A+
A-
recai seymen chp ilçe başkanlık adaylığını açıkladı29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan üçüncü isim mevcut ilçe başkanı Recai Seymen oldu.
Bodrum Gündem Haber
Hali hazırdaki CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, seçim yoğunluğu nedeniyle gerçekleştiremedikleri bir çok projeyi gerçekleştirebilmek adına yeniden başkan olmak için destek istedi.
Emre Köroğlu ve Cesur Öncel’in ardından adaylık açıklamasını yapan Recai Seymen, Çarşı Merkezindeki parti binasında toplanan partililer ve gazetecilere hitap etti. Basın açıklamasında diğer iki aday, Emre Köroğlu ve Cesur Öncel de hazır bulundu.
recai seymende adaylığını açıkladı (12)1 KASIM SEÇİMLERİ KAOS İÇİNDE YAPILDI…
17 Ağustos 2013 olağanüstü ilçe kongresinden bu yana İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatan Recai Seymen açıklamasına şu sözlerle başladı:
“Görevde olduğumuz bu süre içerisinde daha önce bu sorumluluğu alan hiçbir ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerine nasip olmayacak bir durum gerçekleşmiştir. 30 Mart 2014 yerel seçimleri, Ülkemizde ilk defa yapılan halk oylamasına dayalı 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimleri, ardından bu yıl yapılan 7 Haziran genel seçimleri ve hepimizin bildiği gibi bu sonuçları beğenmeyen, halkın iradesini ipoteği altına alan zihniyetin, yurdumuzu içine soktuğu kaos ortamında gerçekleşen 1 Kasım genel seçimleri yapılmıştır. Bu sürede geçirdiğimiz seçimler, yürütmekte olduğumuz görevimizin ne kadar çetin ve zorlu olduğunun bir göstergesidir”
GÜNDEMİMİZDE HEP SEÇİM VARDI…
Başkanlık görevi süresince girilen seçimlerden hep zaferle çıktıklarını dile getiren Seymen ; “Her seçim birbirinden daha önemliydi. Bu nedenle yönetim kurulu toplantılarımızın gündeminin ilk sıralarını herzaman seçim çalışmalarına ayırdık ve bu çalışmalarımızın neticelerinin ülkemizin geleceğine bir ışık olması, bir ferahlık getirmesine önem verdik. Sonuçlara baktığımızda Bodrum’da her aldığımız oy, bir öncekinin üstünde gerçekleşmiştir. Yine aynı şekilde öngördüğümüz gibi adeta bu neticelerle ülkemizin aydınlık yüzü olarak gördüğümüz ve yaşamaktan herzaman mutlu olduğumuz ilçemiz Muğla’da birinci, ülke genelindeyse partimizin en yüksek oy oranına sahip Büyükşehir illeri içinde ilk beş ilçesi arasına girerek, sadece bizim değil partimizin ve yurdumuzun gurur kaynağı, göz bebeği olmuştur” İfadelerini kullandı.
purchase Nexium recai seymen chp ilçe başkanlık adaylığını açıkladı 1KURUMSALLAŞMAYI TAMAMLAYAMADIK… purchase Tadalafil buy diflucan
Yaptıkları sosyal sorumluluk projelerinden de bahseden Recai Seymen, seçilmesi halinde bundan sonraki hedeflerinden bahsederek, konuşmasına şöyle devam etti; “CHP Bodrum İlçe Örgütü olarak bu olağanüstü günlerde eksik bıraktığımız, tamamlayamadığımız, öngördüğümüz kurumsallaşma ve diğer yönetim süreçlerimize izninizle devam etmek istiyoruz. Bildiğiniz gibi görev yaptığımız dönemde sancılarını hala yaşamakta olduğumuz şuanki ilçe sınırlarımızda yeralan 10 beldemizin ve köylerimizin mahalleye dönüşmesi ile 42 mahallemiz oldu. Ancak yaşanan bütün olumsuzluklarına rağmen tüm mahallelerimizde örgütlenmemizi tamamlamış durumdayız. Önümüzdeki dönem, İlçemizin ve ilimizin ekonomik ve sosyal alandaki sorunlarına ve güncel hayatı düzenleyen birçok ihtiyacın projelendirilmesi, planlanması ve çözümleri gibi konularda çalışmak üzere oluşturmaya başladığımız ihtisas komisyonlarını hepbirlikte yaşama taşıyacağız. Buradan çıkacak öneri ve kararları, gerek kent konseyi, gerekse yerel yönetim çalışmalarına katkı olarak kamuoyunun bilgisine sunacağız. Son yerel seçimlerde titizlikle tasarlanan, partimizin üyelerinin katkılarıyla hazırladığımız projelerimizin hayata geçmesi için yerel yönetimimize gereken desteği vererek sözlerimizin takipçisi olacağız. Partiiçi eğitim çalışmalarımıza ağırlık vermek suretiyle, siyasi kültür ve siyaset etiğinin yanında partili bilinci, partili emeği gibi üyelerimizin birbirini anlamasına ve dinlemesine yardımcı olacak konulara da ağırlık vereceğiz. Bunu özellikle çok önemsiyoruz. Bizi ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı, birlik ve beraberlikten uzak tutacak hertürlü anlayışla mücadele ederek asıl enerjimizi yerelde ve genelde iktidar olmaya, iktidarın gücünü, iktidarın asıl sahibi olan halkımıza tekrar vermeye harcamak istiyoruz”
recai seymen chp ilçe başkanlık adaylığını açıkladı 3BUNDAN SONRAKİ SEÇİMDE BODRUM’DAN BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ…
Bundan sonraki dönemde Bodrum’dan bir milletvekili çıkarmak için çalışacaklarını belirten Seymen
“Önümüzdeki seçimlerde içimizden bir değeri, milletvekili olarak TBMM’de görmek istiyoruz. Ne adına? Bodrum’un Cumhuriyete; Atatürk Türkiyesine olan inancını, bağlılığını ve güvenini göstermek adına istiyoruz bunu. Bodrum ilçe örgütümüzün çalışkanlığını, başarıya odaklanma gücünü, enerjisini, mücadele isteğini ve potansiyelini partimize taşımak, gücüne güç katmak için istiyoruz. Daha da çok şey yapabilmek, yerel ve genel politikalara katkı koyabilmek, sorunlarımıza öneriler, çözümler, projeler üretebilmek ve aynı zamanda Ankara’ya Bodrum’dan milletvekili kazandırmak da hep birlikte başaracağımız işlerin arasındadır” dedi. recai seymen chp ilçe başkanlık adaylığını açıkladı 4
YÖNETİM KURULU ADAYLARINI DA AÇIKLADI…
Basın açıklamasının ardından seçilmeleri halinde yeni dönemde birlikte görev yapacağı yönetim kurulu üyelerini de tanıtan Recai Seymen, yeni dönemde gençlere ağırlık verdiklerini söyledi.
Yönetim Kurulu üyelerinin genelde en son gün açıklandığını ve bazı isimlerin delegeler için sürpriz olduğunu vurgulayan Seymen, birlikte çalışacağı yönetim kurulu üyelerinin isimlerini partililer ile paylaştı.
Recai Seymen’in yönetim kurulunda yer alan bazı isimler şunlar; Ender Taşören, Emine Yenilmez, Hilmi Plevne, Mustafa Yılmaz, Mustafa Cengiz Uyar, Süleyman Karaca, Halil Karahan, Tuna Işın. Yönetim kurulu adaylarının tanıtılmasının ardından, Bitez Mahallesinden kimsenin olmayışına Bitezli üyelerin tepki göstermesi dikkat çekti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.