Bodrum Gündem

DİKKAT!!! KONACIK TRAFİK IŞIKLARI ÇALIŞMIYOR…

DİKKAT!!! KONACIK TRAFİK IŞIKLARI ÇALIŞMIYOR…
01.12.2015
0
A+
A-
Propranolol 80mg konacık ışıklar çalışmıyorrBodrum’da iki gün önce arızalanan trafik ışıkları adeta trafik kazalarına davetiye çıkarıyor.
Lithium online Fluoxetine price Bodrum Gündem Haber
Bodrum’un en işlek caddelerinden birisi olan Konacık Atatürk Bulvarındaki trafik ışıkları, iki gün önce henüz belirlenemeyen bir nedenle arızalandı. Işıkların bazen çalışması, bazen de tamamen sönerek çalışmaması nedeniyle trafikte tehlikeli dakikalar yaşandı.
Tali yoldan çıkmaya çalışan bazı sürücüler, ana güzergahtan ilerleyen ve kavşaktaki sıkıntı nedeniyle hiç durmadan devam eden sürücüler nedeniyle zaman zaman kaza tehlikesi atlattı. Işıkların kendisine yandığını ve yol hakkının kendilerinde olduğunu düşünen bazı sürücüler de yola çıkmak isteyince, karşıdan gelen araçlarla çarpışma noktasına geldi.
Trafikte bazen sert tartışmalar da yaşayan sürücüler, korku dolu anlar yaşadı. Yolun karşısına geçmeye çalışan yayalar da bu süre içerisinde zor anlar yaşadı. Sürekli işleyen trafikte karşıya geçemeyen bir vatandaş, hızla ilerleyen trafikte karşıya geçmenin mümkün olmadığını, bu durumdan korktuğunu söyledi.
Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de konuyla ilgili tutanak tutarak, durumu karayolları ekiplerine ilettiği öğrenildi. Bodrum Gündem olarak trafik ışıklarının en kısa zamanda düzenlenerek herhangi bir olumsuz duruma izin verilmemesini diliyoruz.
konacık-ışıklar-çalışmıyor-1
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.