Bodrum Gündem

ÖZEL İSTİHDAM BELGESİNE SAHİP TEK DERNEK BESİAD…

03.12.2015
0
A+
A-

buy Zithromax besiad özel istihtam belgesi (2)BESİAD ÜYELERİ BODRUM CV’DEN ve İNSAN KAYNAKLARI UZMANINDAN ÜCRETSİZ OLARAK FAYDALANACAK…

 Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

BESİAD tarafından düzenlenen Geleneksel Perşembe toplantısında Bodrum Cv Projesi ve web sitesi tanıtıldı. Azmakbaşı’nda Barbouni Restaurant’ta gerçekleştirilen bilgilendirme sunumunu BESİAD Kadın Komisyonu Başkanı Neslihan Nazlıoğlu tarafından yaptı. Sunum öncesi üyelere hitap eden BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Uğur İlhami Özden Plavix buy Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler günü, unutmayalım ki hepimiz yarının birer engelli adayıyız. Hayatı paylaşmak için engel yok.” diyerek başladığı konuşmasında şöyle sürdürdü; “Ama engellileri sadece bu gün hatırlamayalım. Bodrum’da bunun iyi örnekleri var. Bodrum Sağlık Vakfı’na gitmeyenlerin orayı ziyaret etmesini öneririm. Ondan sonra insanlara ve hayata bakışınız değişebilir. Gidip orayı hissetmeniz gerektiğini düşünüyorum. Bu sene partimizi OASİS’te yapmıyoruz. Bizim üyemiz olan Atilla Serttaş’ın mekanı Mandalin Bar’da yapacağız. 26 Aralık 2015 tarihinde olacak. Hepinizi eşlerinizle, sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla davet ediyoruz. Partimiz 20:00 – 23:00 arasında olacak.”

besiad özel istihtam belgesi (4)ÖZEL İSTİHDAM BELGESİNE SAHİP TEK DERNEK BESİAD…

Daha sonra söz alan Neslihan Nazlıoğlu, BESİAD’ın önemli projelerinden birisi olan Bodrum CV ile ilgili bilgileri paylaştı. Nazlıoğlu Bodrum CV’nin, dernekler arasında sadece özel istihdam belgesine sahip olan BESİAD tarafından 2012 yılında başlatılan önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek şu bilgileri verdi; “3 Aralık 2012 tarihinde 560 nolu belge numarası ile Türkiye İş Kurumundan aldığımız, Özel İstihdam Bürosu yetki belgemiz var. Dediğimiz gibi, dernekler arasında Özel İstihdam Bürosu yetki belgesi olan tek dernek BESİAD’tır.”

Neslihan Nazlıoğlu projenin amacını ise şu şekilde açıkladı; “Bodrum’da iş arayan kalifiye personel ile eleman arayan iş insanlarımızı ortak platformda buluşturmak. Derneğimiz hiçbir maddi kazanç gözetmeden, sosyal sorumluluk projesi olarak uygulamaktadır. Bu işi yapan bir çok yer cv başına bir ücret alır ve bunlar çok yüksek rakamlardır. Siz bunu Bodrumlu iş insanları olarak, Bodrum CV’den ücretsiz olarak karşılayabileceksiniz.”

Nazlıoğlu proje misyonunu ise şöyle açıkladı; Brand Viagra 100MG “Bodrum CV ve Akademi’den Kariye projeleri çerçevesinde genç işsizliği bölgemizde sonuca ulaştıracak ve Bodrum ekonomisine, Türk ekonomisine fayda sağlayacak bir misyon belirledik.”

besiad özel istihtam belgesi (3)BODRUM EKONOMİK VERİLERİ GÜNCEL DEĞİL…

Her ilin ve ilçenin ticaret odaları kaç işletme ve esnaf olduğunun, çalışan sayılarının ne kadar olduğunun güncel olarak bilinmesi gerektiğine dikkat çeken Nazlıoğlu, Bodrum’da bu verilerin güncel olmadığı ve ne yazık ki paylaşacağı verilerin üç yıl önceki veriler olduğunu üzülerek, üyelere aktaracağını kaydetti. Nazlıoğlu şöyle konuştu; “Bodrum’da faaliyet gösteren işletmelerin sektörlere ve mesleklere göre dağılımı incelendiğinde, ilk üç sektörü %20 ile konfeksiyon, mefruşat zücaciye, yaklaşık %16 ile bar, restoran ve eğlence ve yine yaklaşık %12 ile gıda sektörü içerisinde iş yapan firmaların oluşturduğu gözlenmektedir. Bu oranlara bakıldığında tüm faaliyet gösteren işletmelerin %50’sinin bu 3 sektör içerisinde toplandığı görülmektedir. İşletme sayılarına baktığımız zaman üzülerek söylüyorum; 2012 verilerine göre toplamda 7 bin 536 tane işletmemiz var.”

Nazlıoğlu Ocak ayı itibarı ile BESİAD merkez ofisinde tam zamanlı çalışacak bir insan kaynakları uzmanı istihdam edeceklerini ve tüm üyelere ücretsiz hizmet vereceğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.