Bodrum Gündem

CHP’DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİ SÜRECİ BAŞLADI…

04.12.2015
0
A+
A-

Strattera Buy alkım denizaslanı gençlik kolları adayı (5)ALKIM DENİZASLANI BODRUM CHP GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE BAŞKANLIK İÇİN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

13 Aralık Pazar günü yapılacak olan Bodrum CHP Gençlik Kolları Seçimi için adaylığını açıklayan Alkım Denizaslanı güçlü sesi ve düzgün konuşması ile oldukça dikkat çekerken, dinleyenleri de heyecanlandırdı. Denizaslanı konuşmasında “Bizim bir sloganımız var. Yükselen gençlik. Bakın yükselen gençlik, sandalye taşıyan gençlik değil. Bayrak asan gençlik değil.”dedi.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte geçmiş dönem CHP İlçe Başkanları Osman Öneş ve Dr.Kerim Cangır, geçmiş dönem CHP Gençlik Kolları Başkanları Niyazi Atare, Tufan Erkan Yakar, Emrah Kaplan ve çok sayıda partili CHP Gençlik Kolları Seçimi için adaylığını açıklayan Alkım Denizaslanı’na destek verdiler.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen 13 Aralık Pazar Günü Bodrum Belediyesi OASİS Nurol Kültür Merkezinde saat 10:00’da çoğunluklu, saat 11:00’de ise çoğunluk aranmaksızın CHP Bodrum Gençlik Kolları Kongresinin yapılacağının bilgisini vererek şöyle konuştu; “Alkım arkadaşımız aday. Geçmişte de gençlik kollarında çalıştı. Başarılı çalışmalar yürüttü. Yeni bir ekip kurdu. Yine bu kongrede mevcut gençlik kolları başkanımız Salih Yanık arkadaşımızda aday. Ben partide tatlı rekabetin olmasının birbirimizi daha çok çalışmaya iteceğinden önemsiyorum. Arkadaşıma başarılar diliyorum Gençlik Kolları bizim için önemlidir.” purchase Viagra online

Seymen gençlerin kadınlar gibi çok çalışacağından emin olduğunu ifade ederek cesaretle bu yola çıkan adayları ve ekibi kutladığını söyledi.

alkım denizaslanı gençlik kolları adayı (3) buy Propranolol online BU PARTİDE ARTIK BİZ BİZE YETMEYİZ…

Daha sonra söz alan Alkım Denizaslanı CHP’lilere hitaben “Büyük bir sevda, büyük bir aşkla ve eşi benzeri olmayan bir heyecanla selamlıyorum.” diyerek başladığı konuşmasının başında 19-20 yaşında olduğunu bazı kişilerinde bu yaşından dolayı “çok genç, yapamaz, edemez” gibi bir şeyler söylediklerini kaydederek Nazım Hikmet’in “19 Yaşım” adlı şiirini partililer ile paylaştı.

CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı konuşmasını şöyle sürdürdü; “Öncelikle şunu söylüyorum. Ben Gençlik Kolları Başkanı adayı olarak karşınızda değilim, ben büyüklerimin kardeşi, küçüklerimin ağabeyi olarak karşınızdayım ve hep böyle olmaya devam edeceğim. Yıllardan beridir gençlik kollarında bir tık öte gidemiyoruz, hep aynıyız. Hep aynı yüzleriz ve aynı isimleriz. Bunu değiştirmek için, arkamdaki tabloya bakarsanız, genellikle yeni yüzler tercih etmeye çalıştık. Bu partiye yeni insanlar kazandırmaya çalıştık. Bu partide artık biz bize yetmeyiz. Yeni insanları dahil olması lazım. Yeni gençlerin gelmesi lazım. Geleceğe hep beraber yol almamız lazım.”

alkım denizaslanı gençlik kolları adayı (4)CHP GENÇLİK KOLLARININ TOZUNU YUTTU DA GELDİ…

Denizaslanı konuşmasında daha önce çeşitli projeler ortaya koyduklarını ifade ederek özellikle Turgutreis’te bir sinema sorunu olduğunu söyledi. 30 büyük proje ile partilerin karşısında çıkacağını belirten Denizaslanı, projelerinin detaylarını kongredeki konuşmasında anlatacağını kaydetti.

Alkım Denizaslanı dinleyenleri oldukça etkileyici bir tarda yaptığı konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bu kardeşiniz dört tane seçim geçirdi. Bu kardeşiniz CHP Gençlik Kollarının tozunu yuttu da geldi. Meydanlarda kimse yokken bu kardeşiniz meydanlarda en önde dimdik duruyordu.”

ESKİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR…

Alkım Denizaslanı geçmiş dönemde Gençlik Kolları başkanlığı yapan Niyazi Atare, Tufan Erkan Yakar, Mehmet Can Kavcar, Emrah Kaplan, Sami Algın ve Salih Yanık’a teşekkür ederek yaptıkları çalışmaları için teşekkür etti. Denizaslanı bu seçimde Salih Yanık ile rekabeti olabileceğini, ancak kimsenin düşman yapamayacağını da sözlerine ekledi. Bu sözlerinden dolayı partililerin yoğun ve coşkulu alkışını aldı.

alkım denizaslanı gençlik kolları adayı (8)KENDİMİZİ BODRUM HALKINA VE CHP’YE ADADIK…

Yolarının uzun, yapacak ta çok işlerinin olduğunu kaydeden CHP Gençlik Kolları adayı Denizaslanı konuşmasına şöyle devam etti; “13 Aralık’ta bir seçime gidiyoruz. Bu seçim önemli bir seçim. CHP Gençlik Kollarının ikinci seçimini yapıyoruz Bodrum’da. Biz bu işe gönül koyduk. Adayız dedik. Ama aday olmak öyle kolay bir şey değil. Aday olabilmek için emek gerekir emek. Ben bu partiye emek verdim. Babam ve Babaannem burada. Ben CHP yüzünden onlara uğrayamadığım günler oldu. Hepinizin huzurunda onlardan da hak helali istiyorum huzurunuzda. Kendi yaşıtlarıma bakıyorum, geziyorlar tozuyorlar. Yanlarında kız arkadaşları var. Kendime bakıyorum, biz siyasetten başımızı kaldıramıyoruz. Bizde sosyal hayatımızdan fedakarlık yaparak kendimizi Bodrum halkına ve CHP’ye adadık.”

alkım denizaslanı gençlik kolları adayı (18)SLOGANIMIZ YÜKSELEN GENÇLİK…

Yönetim kurulunda avukat ve mühendis gibi mesleği işi olan gençlere yer vermeye çalıştıklarını söyleyen Denizaslanı gençlik kollarını daha yüksek mertebelere çıkartmak için mücadele ettiklerini kaydetti. Denizaslanı konuşmasına şöyle devam etti; “Bizim bir sloganımız var. Yükselen gençlik. Bakın yükselen gençlik, sandalye taşıyan gençlik değil. Bayrak asan gençlik değil. İlçe başkan adaylarımızın hepsi aynı şeyi söyledi. Gençlere bayrak astırmayacağız dediler. Biz beldelerimize sadece seçim zamanlarında gidiyoruz. Ben bütün beldeler ayda bir kapı kapı dolaşacağım, 24 saat telefonum bütün insanlara açık olacak. Herkese yardım edeceğim. Bu kardeşiniz hiç kimseyle göbek bağı yok. Kimseye de diyet borcu yok. Kimseye boyun bükmedim, kimseye de boyun bükmeyeceğim.”

BİZ TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜYÜZ…

Yıllardır yüzde 25’lerde kalmaktan sıkıldığını ifade eden Alkım Denizaslanı seçimin sonucu ne olursa olsun, ilçe ve kadın kolları ile birlikte 769 genç kardeşi ile çalışacağının sözünü verdi. CHP’de çok tecrübeli ve dinamik insanlar olduğunu ancak kimsenin onları birleştirmeyi başaramadığına dikkat çeken Alkım Denizaslanı konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Seçimi kaybeden hemen küsüyor gidiyor. Öyle gitmek yok. Hepimiz CHP’liyiz. Mücadele etmemiz gerekiyor. Bakın ben 7 Haziran seçim sürecinde sadece Bodrum’da değil şehir şehir gezdim. Manisa, Trabzon, Konya adım atmadığım yer kalmadı. Eğer Şırnak’a Konya’ya ulaşabiliyorsak CHP’liyiz demiştim hala aynı şeyi söylüyorum. Biz Türkiye’nin partisiyiz, Türkiye’nin birleştirici gücüyüz.”

alkım denizaslanı gençlik kolları adayı (16)HEDEFSİZ SİYASET YAPILMAZ…

CHP Gençlik Kolları Başkan adayı Alkım Denizaslanı konuşmasının sonunda oldukça dikkat çeken şu ifadeleri kullandı; “İnsanların hedefleri vardır. Hedefsiz siyaset yapılmaz derler. Bir söz vardır; “Ne ekersen onu biçersin” Ben yeteri kadar ektim Allah’ın izni ile 13 Aralık’ta da biçeceğim. Nasip olursa olacak.”

Denizaslanı konuşmasının sonunda herkesi 13 Aralık’ta yapılacak olan Gençlik Kolları Kongresine gelerek projelerini dinlemeye davet etti. Adaylık açıklamasının sonunda yönetim kurulunda çalışacağı arkadaşlarını kongre salonunda tanıtacağını ifade ederek konuşmasını bitirdi.

7 Aralık Pazartesi günü diğer aday Salih Yanık’ta yine CHP İlçe merkezinde CHP Gençlik Kolları için adaylık açıklaması yapacağı bilgisi verildi. CHP Gençlik Kolları Başkan adayları Alkım Denizaslanı ve Salih Yanık 7 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:30’da Kent TV ekranlarında yayınlanan “Fatih Bozoğlu ile Kentin Gündemi” programına konuk olacaklar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.