Bodrum Gündem

CHP KADIN KOLLARI İÇİN RAKİPSİZ ADAY…

07.12.2015
0
A+
A-

BODRUM CHP KADIN KOLLARI İÇİN TEK ADAY…

emel çakaloğlu chp bodrum kadın kolları başkanı (4)12 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek olan Bodrum CHP Kadın Kolları Seçiminde tek aday Emel Çakaloğlu CHP İlçe Başkanlığında yaptığı basın açıklamasında oldukça heyecanlı anlar yaşadı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un tanınmış isimlerinden Bodrum geçmiş dönem Vergi dairesi müdürü ve Bodrum Belediyesi mali işler danışmanlığını da yürüten Hüseyin Çakaloğlu’nun eşine gönderdiği çiçeği, kendisinin Ankara’da olması nedeniyle İlçe Başkanı Recai Seymen verdi.

emel çakaloğlu chp bodrum kadın kolları başkanı (3)EŞİNİN MESAJI DUYGULANDIRDI…

Emel Çakaloğlu eşinin çiçekle birlikte gönderdiği notu heyecandan okuyamayınca, CHP Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören okudu. Hüseyin Çakaloğlu’nun aday olan eşi Emel Çakaloğlu’na çiçek ile birlikte gönderdiği notta şu ifadeler yer alıyor; “Bodrum’a ve partimize hizmet anlayışı içinde talip olduğun bu onurlu görev için, basın açıklamanda mesleki seminer ve sınavlar için Ankara’da olmam nedeni ile yanında bulunamadığımdan üzgünüm. En yakın dostun olarak her an yanındayız. Başarılı olacağından emin olarak, sana ve yol arkadaşlarına yolunuz açık olsun diyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Eşin Hüseyin Çakaloğlu”

emel çakaloğlu chp bodrum kadın kolları başkanı (1)BİRLİKTE HAREKET EDEREK, BAŞARIYI YAKALADIK… order Strattera

İlk sözü alan Recai Seymen Kadın ve Gençlik Kollarının partinin dinamik gücü olduğunu ifade ederek, dört seçimde geceli gündüzlü fedakarca çalıştıklarını söyledi. Seymen “Kadınlarımızın tarlada izleri çoktur, harmanda da yüzleri olacaktır.” Scin care dedi. 12 Aralık Cumartesi günü CHP Bodrum Kadın Kolları kongresi olacağını da hatırlattı.

Daha sonra söz alan CHP İlçe Yönetimine seçilen, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören CHP’li kadınlara kız kardeşlerim diyerek hitap etti. 1 Şubat’ta kongreye kadar sekiz yönetim kurulu üyesi arkadaşı ile birlikte, kadın kolları başkanlığına atandığının bilgisini vererek şöyle konuştu; buy Clonidine Online “İlk basın toplantısında söz vermiştim. Hedefim partimizi en üst seviyelere taşımak ve kadın enerjisini siyasete daha geniş bir şekilde aktarmak demiştim. Sizler sayesinde hepimiz el vererek, yürek yüreğe olarak, bu stratejik çalışmalarda hep birlikte hareket ederek, başarıyı yakaladık.”

emel çakaloğlu chp bodrum kadın kolları başkanı (7)PAROLAMIZ; DAHA ÇOK ÜRETMEK DAHA ÇOK ÇALIŞMAK…

Daha sonra adaylığını açıklamak üzere söz alan Emel Çakaloğlu “Biz Kadınlara Seçme Ve Seçilme Hakkı veren liderimiz ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle anarak konuşmama başlamak istiyorum.” diyerek konuşmasına başladı.

CHP Bodrum Kadın Kolları’na aday olan Emel Çakaloğlu şöyle konuştu; “Cumhuriyet Halk Partisi kurulduğu günden bu yana, kadınlarımızı güçlendirmek için elinden geldiğince çaba harcamıştır. Biz kadınlar önce insan, sonra vatan sevgisiyle ülkemizde laikliğin, demokrasinin, kardeşliğin ve özgürlüklerin teminatı için hep var olduk var olacağız. Parolamız; Daha çok üretmek daha çok çalışmak daha az yanlış yapmak, ancak sizden gelecek öneri, eleştiri ve katkılarla olanaklıdır. Yolumuz açık olsun. İnancımız kararlılığımız ve coşkumuz hiç eksilmesin.”

emel çakaloğlu chp bodrum kadın kolları başkanı (8)SORUMLULUK İSTEYEN, GÖREVİN BİLİNCİNDEYİM…

Hedeflerinin eğitim, Kadın ve Aile sorunlarını çözmek, sağlık, çevre, sanat konularında aktif olmak ve projeler üretmek olduğunu kaydeden Çakaloğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; “Ayrıca Allah korusun ki hepimiz bir engelli adayıyız. Bende bunu bire bir yaşamış engelli ablası olarak engelli kardeşlerimizin ailelerimiz yanında, yaşamın her alanında halkımızla iç içe, el ele, gönül gönüle olmaktır. Sorunlarımıza elden geldiğince yardımcı olmak en büyük hedefimizdir. Sizlerin karşısına büyük bir sorumluluk isteyen görevin bilincinde olarak heyecan ve ümitle çıkıyorum. İlçe Başkanıma, yönetim kurulu üyelerime, bugüne kadar çalışmış tüm Kadın Kolları Başkan ve tüm Parti emekçisi kadınlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Desteklerinizi bekliyorum.”

CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Dr.Bedriye Gürkan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon, geçmiş dönem ilçe başkanı Dr.Kerim Cangır ve partililerin katıldığı basın açıklaması toplu halde fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.