Bodrum Gündem

CHP’DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİNCİ ADAY…

07.12.2015
0
A+
A-

salih yanık chp gençlik kolları başkan adayı (1)13 Aralık Pazar günü yapılacak olan Bodrum CHP Gençlik Kolları Seçimi için ikinci olarak adaylığını açıklayan Salih Yanık oldukça iddialı ve büyüklerine taş çıkartacak açıklamalarda bulundu. Başkanlığa ve Yönetim Kuruluna Aday olanların tamamının meslek ve iş sahibi olması dikkat çekiyor.

Anti Fungal Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP’de kongre süreci devam ediyor. Geçtiğimiz hafta İlçe kongresini tamamlayan CHP Bodrum örgütü, önümüzdeki hafta da Kadın ve Gençlik Kolları kongrelerini tamamlayacak.

CHP Gençlik Kolları için iki aydan bu yana başkanlığı sürdüren Salih Yanık’da aday olduğunu CHP Bodrum İlçe binasında düzenlediği bir basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu. Geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan Alkım Denizaslanı ile birlikte, geçmiş dönem Gençlik Kolları Başkanları Niyazi Atare, Tufan Erkan Yakar ve Emrah Kaplan ile geçmiş dönem CHP Bodrum İlçe Başkanları Osman Öneş ve Kerim Cangır ile partililer, Salih Yanık’ın adaylık açıklamasında hazır bulundular.

salih yanık chp gençlik kolları başkan adayı (5)TAKTİR İLE İZLİYORUZ; CENTİLMENCE BİR YARIŞ SÜRÜYOR…

İlk sözü alan CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen geçtiğimiz gün Alkım Denizaslanı’nın başkanlık için adaylığını açıkladığını hatırlatarak, Alkım Denizaslanı ve Salih Yanık’a başarılar diledi. Seymen şöyle konuştu; “İlçe Gençlik Kolu Kongresi 13 Aralık Pazar günü Nurol Kültür Merkezinde olacak. Saat10:’da çoğunluklu,, saat 14:00’de çoğunluksuz olarak toplanacak. Büyük bir ihtimalle saat 14:00’de olur diye düşünüyorum. Herkesi bekliyorum. Gençlerdeki bu heyecanı görünce, partimizin geleceğe dönük umudunu artırıyor. Bu dönemde iki aday arkadaşım, ciddi bir şekilde mücadelenin içine girdiler. Centilmence. Bakıyorum, izliyorum hakikaten güzel bir mücadele oluyor.”

CHP İl Başkanlığı tarafından seçimlerdeki başarıdan kaynaklı İlçe ve Kadın Kollarına verilen “Başarı Belgesi” Başkan Recai Seymen tarafından Salih Yanık’a takdim edildi. Ardından da Bodrum İlçe tarafından hazırlanan “Başarı Belgesi” Salih Yanık ve Bodrum Gençlik Kolları ekibine takdim edildi.

salih yanık chp gençlik kolları başkan adayı (3)SALİH YANIK BİLGİSAYAR PROGRAMCISI OLARAK ÇALIŞIYOR…

3 dönem gençlik kolları yöneticiliği, 1 yıl ilçe yöneticiliği görevlerinde bulundum. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları için adaylığını açıklayan Salih Yanık konuşmasının başında kısaca kendini tanıttı. Yanık şöyle konuştu; “1987 yılında Bodrum’da dünyaya geldim. İlköğretim ve lise hayatımı Bodrum’da tamamladıktan sonra, Muğla Üniversitesi Bilgisayar Programlama Bölümünü başarı ile bitirdim. 9 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında; 3 dönem gençlik kolları yöneticiliği, bir yıl ilçe yöneticiliği görevlerinde bulundum. Ulusal direnişi yöneten, stratejik bir devrim başlatan, çağdaş bir yaşam modeli oluşturan ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi, her zaman olduğu gibi bugünde Türkiye’yi yönetmeye talip olmuş, azimle, emin adımlarla yürüyen en büyük örgütlerden birisidir. Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında olmaktan ben ve ekip arkadaşlarım adına onur ve gurur duyduğumuzu belirtmek isterim.” Gastrointestinal

salih yanık chp gençlik kolları başkan adayı (19)BAYRAK ASIP, SANDALYE DE TAŞIYACAĞIZ, AMA SÖZÜMÜZDE OLACAK…

Cumhuriyet ilkelerine ve temel prensiplerine büyük saldırıların olduğu günümüz Türkiye’sinde, önemli bir süreçten geçildiğinin gençler olarak farkında olduklarını vurgulayan Salih Yanık konuşmasını şöyle sürdürdü; “Biraz sonra açıklayacağım kararın altında da bu farkındalık yatmaktadır. Güzel ilçemizin sahip olduğu genç nüfusun farkında olarak daha çok azim ve atak göstereceğiz. Gün gelecek bayrak asıp, sandalye taşıyacağız, gün gelecek söz sahibi olacağız. Kimse şüphe etmesin ki Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Gençlik Kolları sokağı terk etmeyecek ve geçmişte olduğu gibi sokakta mücadelesini sürdürecektir. Bu mücadeleden asla dönmeyecek, yılmayacak ve vazgeçmeyecektir.”

salih yanık chp gençlik kolları başkan adayı (6)SONUÇ NE OLURSA OLSUN KÜSMEK YOK…

Konuşmasında geçmiş dönem başkanlarına da teşekkür eden CHP Gençlik Kolları Başkan adayı Yanık konuşmasına şöyle devam etti; “Bodrum gençleri olarak; hepimiz mücadele bayrağını taşımak için, baş koyduğumuz bu yolda Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanlığına sizlerin de destekleri ile adayım.”

Geçtiğimiz hafta başkanlık için adaylığını açıklayan Alkım Denizaslanı’na da göstermiş olduğu medeni cesaretten dolayı tebrik eden Yanık seçim sürecinde başarılar diledi. Salih Yanık’ın “Sonuç ne olursa olsun, yine hep birlikte omuz omuza mücadelemize devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” şeklindeki söz verişi ise yoğun ve coşkulu alkışlar ile karşılandı.

salih yanık chp gençlik kolları başkan adayı (10)GELECEĞİ GENÇLER YAZACAK… buy doxycycline

Oldukça kararlı ve kendinden emin konuşması ile dikkat çeken Salih Yanık, konuşmasını şu şekilde tamamladı; “Bu doğrultuda ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde,
güzel Bodrumumuzun çağdaş gençleriyle hep birlikte hizmet etmek, en büyük görevimiz ve irademizdir. Gençlik gelecek demektir. Gençlik neredeyse gelecek oradadır ve gençliğe dayanmayan hiçbir hareketin geleceği yoktur.
İşte tam da bu sebepten dolayı “geleceği gençler yazacak” sloganımızla 13 Aralıkta yapılacak olan gençlik kolları kongresinde Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını sizlerden istiyorum.”

salih yanık chp gençlik kolları başkan adayı (9)ADAY OLANLARIN TAMAMI MESLEK ve İŞ SAHİBİ…

Daha sonra yönetim kurulunda birlikte çalışacağı arkadaşlarını tanıtan Salih Yanık’ın annesi ve babası Fatma ve Baki Yanık’ın oldukça duygulandıkları görülürken, gururları da yüzlerinden okunuyordu.

Yönetim Kuruluna aday olanların Bilgisayar Programcısı, İnşaat Mühendisi, Endüstri Mühendisi, İşletmeci, Denizci, esnaf vb. gibi mesleklerde çalışan gençlerden olduğu dikkat çekerken, CHP Bodrum İlçe Başkanlığına aday olan Yanık’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor; Ece Kurhan, Gözde Keleş, Ayşegül Keser, Nergis Karakaya, Esra Kalın, Kemal Aras, Arif Türker, Koray Şirin, Burak Taştan, Kanı Karakaya, Irmak Bakar, Veli Menteşe, Cenk Ergan, Yaşar Ozan Elatlı, Durmuş Uçar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.