Bodrum Gündem

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLLERİ BAKANLIKLARA ÇIKARMA YAPTI…

09.12.2015
0
A+
A-
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

AK Parti Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyer, Muğla’dan Ankara’ya gelen heyetle birlikte bir dizi görüşme gerçekleştirdi.
purchase metoclopramide Bodrum Gündem Haber purchase Lithium
Öztürk ve Özyer ile, Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mansur Harmandar ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ziya Erdil’den oluşan heyet ilk olarak Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Görüşmede, Bakan Yılmaz’dan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne ve Muğla’da hayata geçirilecek projelere destek isteyen AK Parti Muğla Milletvekilleri, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ı da Muğla’ya davet etti. Ziyarette Bakan Yılmaz’a Kavaklıdereli ustalar tarafından hazırlanan hediye takdim edildi.
Muğla’dan gelen teşkilat mensupları da AK Parti Grup toplantısı sonrasında Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve bakanlarla buluştu. Muğla’dan gelen gençlerle ve teşkilat mensupları ile fotoğraf çektiren Başbakan Davutoğlu, Muğla’ya selamlarını gönderdi.
AK Parti Muğla Milletvekili Öztürk, Fluoxetine no prescription “Muğlalı hemşerilerimizin Ankara ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etti. Muğla için zaman mefhumu tanımaksızın hizmet etmeye çalışıyoruz. Bugün hemşerilerimizle buluşan başta Sayın Başbakanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’na ve bakanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.