Bodrum Gündem

“SİZİN KADRAJINIZDAN”…

“SİZİN KADRAJINIZDAN”…
11.12.2015
0
A+
A-

Strattera online

SİZİN-KADRAJINIZDAN buy Lamisil online how to buy Plan B Yerel fotoğrafçıları desteklemek üzere Özel Bodrum Hastanesi’nin bu yıl ilkini düzenlediği ve geleneksel olması planlanan “Sizin Kadrajınızdan Bodrum” fotoğraf yarışması sonuçlandı.
Bodrum Gündem Haber
Yarışma Jürisinin yaptığı değerlendirmede beş yüzü aşkın fotoğrafın arasından birinciliğe Kadıkalesi’nde günbatımı fotoğrafıyla Uğur Alpay, ikinciliğe Turgutreis’teki fenerin fotoğrafı ile Tuncay Özdal, üçüncülüğe ise Yalıçiftlik doğa fotoğrafı ile Annie Onursan layık görüldü. Jüride Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Abdullah Servet, fotoğraf sanatçısı Ömer Doğan ve grafiker Necip Damar yer aldı.
Birinciye 1500 TL + Genel Checkup, ikinciye 750 TL + Mini Checkup, Üçüncüye 500 TL + Mini Checkup verilecek olan ödül töreni Aralık ayı içinde yapılacak.
Derece alan ilk üç fotoğrafla birlikte seçilen diğer fotoğraflar da Özel Bodrum Hastanesi 2016 Masa Takviminde yer alacak. Özel Bodrum Hastanesi yönetimi tarafından yayınlanan basın açıklamasında katılan tüm yarışmacılara teşekkür edildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.