Bodrum Gündem

CHP BODRUM GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINI SEÇTİ…

13.12.2015
0
A+
A-

chp gençlik kolları kongresi (2)Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Gençlik Kolları Kongresinde, başkanlığa Salih Yanık seçildi. Seçimde 260 oy kullanıldı. Salih Yanık ve ekibi 176 oy alarak kongreyi başarı ile tamamlarken, Alkım Denizaslanı ve ekibi ise 80 oy aldı. 4 oyda geçersiz sayıldı.

treatment of depression purchase Indocin Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Salih Yanık ve Alkım Denizaslanı’nın başkan adayı olarak yarıştıkları CHP Bodrum gençlik Kolları Kongresi Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde saat 14:00’de çoğunluksuz olarak başladı.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya’nın da katıldığı kongreye, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Dr.Bedriye Gürkan, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri, geçmiş Dönem CHP Bodrum İlçe Başkanı Dr.Kerim Cangır, geçmiş dönem CHP Gençlik Kolları Başkanları Niyazi Atare, Mehmet Can Kavcar, Tufan Erkan Yakar, Emrah Kaplan ve partililer katıldı.

Başlangıçta boş olan salon ilerleyen saatlerde kalabalıklaşırken divana Tufan Erkan Yakar Başkanlığında Mustafa Danacı, Kemal Özsarsılmaz ve Mehmet Kocabıyık oy birliği ile seçildi.

chp gençlik kolları kongresi (30)KÜRSÜ ve SÖZ GENÇLERİN OLMALI…

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen kürsüye gelerek ilk konuşmayı yaptı. Başkan Seymen tatlı bir rekabet içinde geçen bu süreçten memnun olduğunu dile getirerek şöyle konuştu; “Ben böyle bir yarışın partimiz için iyi olacağını, böyle iki grubun yarışmasını olumlu buluyorum. Demek ki gençler partiye itibar ediyorlar. Çalışmak istiyorlar. Bizimde önlerini açmamız lazım.”

Başkan Seymen konuşmasını kısa keseceğini bu gün gençlerin konuşması gereken bir zaman olduğunu sözlerine ekledi. Daha sonra iki adayı da yanına çağırarak kazanan kim olursa olsun diğerine destek vermesi için söz istedi. CHP Gençlik Kolları Başkanlığına aday olan Yanık ve Denizaslanı bu konuda söz verdiklerini ifade ettiler.

Başkan Seymen’in konuşmasının ardından sırası ile Kemal Özsarsılmaz, Dr.Bedriye Gürkan, Ercan Tuncer, Utku Hatırnaz, Murat Atacan, Mustafa İlker Gürkan, Mehmet Kocadon ve Erhan Çetinkaya görüşlerini dile getirdiler.

chp gençlik kolları kongresi (24)HİTABET YETENEĞİ ÇOK YÜKSEK…

Daha sonra ilk söz CHP Gençlik Kolları Başkan adayı Alkım Denizaslanı aldı. Etkili hitabet yeteneği ve konuşması ile dikkat çeken Denizaslanı 25 dakikalık uzun bir konuşma yaptı. Daha sonra yönetim kurulu adaylarını tek tek tanıttı. Alkım Denizaslanı’nın yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor; Ahmetcan Koca, Aylin Sarıbaş, Ayşenaz Gültekin, Besra Ceren Taş, Semih Duman, Pelin Aygün, Çağdaş Çalımbay, Hüseyin Karaman, Halil kurusıkı, Osman Başol, Ziya Yumşak, Kanat Özsert, Deniz Öncel ve Dönay Uğur.

chp gençlik kolları kongresi (20)KISA VE KENDİNDEN EMİN KONUŞTU…

Daha sonra kürsüye gelen Salih Yanık oldukça kısa bir konuşma yaparken, konuşmasının başında Alkım Denizaslanı tarafından kendisine yönelik eleştirilere de yanıt verdi. CHP Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Salih Yanık şöyle konuştu; “Biz bu partiye uzun yıllardır emek veriyoruz. Biz daha dün çıkmadık sahaya. Biz 9 yıldır gençlik kolları çatısı altında her seçimde sahadaydık. Her seçimde bayrak astık, her seçimde sandalye taşıdık ve bundan hiçbir zaman gocunmadık. Her zaman şunu dile getirmişimdir; hak verilmez, hak alınır! Biz gençlik kolları olarak hakkımızı kimseden istemiyoruz, biz o hakkı alacağız.”

Gençler olarak yola çıktıklarını ifade eden Yanık konuşmasını şöyle tamamladı; “Biz gençler olarak söz sahibi olmak istiyoruz. Gençler olarak yola çıktık ve hiçbir zaman büyüklerimizin sözünü dinlemeyeceğiz değil, illaki dinleyeceğiz. Biz karar vereceğiz. Söz dinleyip karar vermek bize aittir.”

generic Colchicine chp gençlik kolları kongresi (19)SONUÇ OLGUN BİR ŞEKİLDE KARŞILANDI…

Daha sonra seçime geçildi. 16:30’da başlayan seçim 18:30’da tamamlandı. 260 oy kullanıldı. Salih Yanık ve ekibi 176 oy alarak kongreyi başarı ile tamamlarken, Alkım Denizaslanı ve ekibi ise 80 oy aldı. 4 oyda geçersiz sayıldı.

Oldukça olgun bir şekilde karşılanan sonuç için abartılı sevinç gösterileri yapılmazken, iki aday centilmence birbirlerini tebrik etti.

CHP Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Salih Yanık şunları söyledi; “Ekip arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Çok çalıştılar, çok emek harcadılar. Sadece ben kazanmadım ekip olarak hep beraber kazandık. Bizimle beraber yol yürüyen, bize inanan herkese çok teşekkür ediyorum. Hep beraber çalışacağız. Cumhuriyet Halk Partisi kazandı.”

chp gençlik kolları kongresi (5)CHP Gençlik Kolları Başkanı Salih Yanık olurken Yönetim Kurulu üyeleri de şu isimlerden oluştu; Halil Aslan, Kemal Aras(Lale), Irmak Bakar, Esra Kalın, Nergis Karakaya, Kanı Karakaya, Gözde Keleş, Ayşegül Keser, Ece Kurhan, Veli Menteşe, Koray Şirin, Burak Taşdan, Arif Türker, Durmuş Uçar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.