Bodrum Gündem

ENGEL TANIMAYAN AŞK, NİKAH MASASINDA…

16.12.2015
0
A+
A-
cheap Viagra içerik5 treating male impotence methotrexate no prescription Doğuştan bedensel engeli bulunan 41 yaşındaki Vedat Ergüven, 9 yıldır büyük bir aşkla bağlı olduğu nişanlısı Sibel Kahraman ile bugün dünya evine giriyor.
Bodrum Gündem Haber
Akşam saatlerinde kıyılacak olan nikahları öncesinde, düğün fotoğraflarını çektirirken görüntülediğimiz mutlu çift, aşkın engel tanımadığını herkese gösteriyor.

Kumbahçe Mahallesinde bulunan Halikarnas İskelesinde damatlık ve gelinlikleri ile pozlar veren mutlu çifti basın mensupları da yakından takip etti. Fotoğraf çekimi sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Vedat Türkmen, tüm zorluklara rağmen hayalini gerçek olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

“9 yıldır birlikteyiz ama arada tartışmalarımız da oldu. Beraberliğimize ailelerimiz karşı çıktı, ancak sonunda biz galip geldik. Onları da ikna ettik ve şuanda herkes çok mutlu. Bize destek oldular ve sonunda bugüne geldik. Darısı bütün engelli kardeşlerime nasip olsun istiyorum” dedi.

Bodrum Kaymakamı, Belediye Başkanı ve İlçe Emniyet Müdürünün kendisine çok büyük desteklerinin olduğunu ifade eden Ergüven, “Engelli bireyler için çok güzel şeyler yapmak istiyorum, çünkü onların derdini ben biliyorum. Evde kalmasınlar, hayata atılsınlar. Elma yemeden tadını bilemezsin” diyerek, engelli bireylere çağrıda bulundu.

Mutluluğu gözlerinden okunan gelin Sibel Kahraman ise engelli olmanın utanç verici birşey olmadığını belirterek, duygularını şu sözlerle anlattı:   “Çok mutluyum, eşimi çok seviyorum. Kısmet olursa akşama nikahımız var. Birbirimizi seviyoruz, sayıyoruz, mutlu ve huzurluyuz. Bazı engelli arkadaşlar kendilerinden utanıp dışarı çıkmıyorlar. Engelli olmak utanç verici bir şey değil, sokağa çıkıp mutlu olsunlar. Yaşamaya çalışıp çaba göstersinler. Ailelerde karşı çıkmasalar iyi olur, çünkü sevdikten sonra her şey boş” dedi.

Vedat’a olan sevgisinin tarif edilemez bir şey olduğunu ifade eden Kahraman, “o benim nefesim” dedi.

1999 yılından bu yana Bodrum’da yaşayan Ergüven, geçimini uzun yıllar boyunca Cumhuriyet Caddesi’ndeki Aya Nikola Kilisesi’nin karşısında, tekerlekli sandalyesinde, UNICEF kartları satarak geçiriyordu. Ergüven son üç yıldır ise nişanlısı ile Bodrum Kumbahçe Mevkiindeki kurduğu Vedat Büfe’yi işletiyor.

Herkese örnek olan çiftin nikahı, akşam saatlerinde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından kıyılacak.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.