Bodrum Gündem

UMUTLARI ÇOCUKLARI İLE BİRLİKE SUYA GÖMÜLDÜ…

16.12.2015
0
A+
A-

içerik362 kişinin çıktığı Avrupa yolculunda yine hüsran yaşandı. 4 çocuğun hayatını kaybettiği ve 4 kişinin ise arandığı kazada sağ kurtulan bir çocuk için ekipler seferber oldu.

Aciclovir without prescription treatment of impotence cheap Retin-A Bodrum Gündem Haber

Neredeyse her gün bir dramın yaşandığı Ege sularında yine bir facia yaşandı. Çoğunluğunun Suriyelilerden oluştuğu grubun bindiği tekne sabaha karşı Karaada’nın Güneyinde battı. Faciadan sağ kurtarılan çocuk ve kadınlardan durumu kötü olanlar Bodrum Devlet Hastanesi ve İlçedeki diğer özel hastanelerde tedavi altına alındı.

Bodrum Devlet Hastanesinde tedavisi süren 3 yaşlarındaki Suriyeli bir erkek çocuğunun durumu kötüleşince İzmir’e sevk olmasına karar verildi. Boğulma tehlikesi geçiren ve hipotermiye giren küçük çocuk hastanede çocuğu yoğun bakımının bulunmaması nedeniyle 112 İlk Yardım Helikopter Ambulansı ile İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Kurtarma ve sağlık ekiplerinin seferber olduğu kazada tedavisi süren 3 kadının ise yoğun bakımda oldukları ve hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.

Ölen küçük bedenlerin cenazeleri ise Bodrum Devlet Hastanesinin Morguna kaldırıldı. Burada Cumhuriyet Savcısı nezaretinde yapılan ön otopsiye kimlik teşhisi için tekne kazasından kurtulan sığınmacılar getirildi. Kazanın şoku ve yakınlarını kaybetmenin üzüntüsü hepsinin yüzüne yansımıştı. Morgda işlemleri tamamlanan en büyüğü 16 yaşında olan 4 küçük çocuğun cenazesi kesin ölüm nedeninin tespiti için Muğla-Yerkesik Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliğince sürdürülen soruşturma kapsamında, Suriye uyruklu bir kişinin göçmen kaçakçılığı yaptığı şüphesiyle gözaltına alındığı öğrenildi.

Öte yandan, kayıpları arama kurtarma çalışması ise hala devam ediyor. Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı bir uçak ve bir helikopter havadan çok sayıda bot ise denizden 4 kişiyi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.