Bodrum Gündem

CUMHURİYET ORTAOKULUNDA YERLİ MALI COŞKUSU YAŞANDI…

18.12.2015
0
A+
A-

purchasing Plavix online barış-yerli-malı-haftasıBodrum’da “Yerli Malı Haftası” Cumhuriyet Ortaokulu 5 B tarafından düzenlenen etkinlikte coşkuyla kutlandı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem
diflucan without prescription
Cumhuriyet Ortaokulu Türkçe Branş dersi öğretmeni Gönül Ay ve sınıf velilerinin birlikte organize ettikleri etkinlikte öğrenciler eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Etkinlikle ilgili görüşlerini aldığımız Türkçe Branş dersi öğretmeni Gönül Ay tutum, yatırım ve Türk malları haftası olan ‘Yerli Malı Haftası’nın 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye’deki tüm okullarda olduğu gibi Cumhuriyet Ortaokulu’nda da coşkuyla kutlandığını belirtti. Ay “ Cialis Professional no prescription İlk okulda çocukluğumuzda hepimizin bildiği gibi yerli malı, yatırım ve tutum haftası vardı. Bütün yerli mallarımızı getirirdik, meyvelerimiz, kuruyemişlerimiz. Hep beraber el birliği ile hem yatırımın ve tutumun önemini, hem ülkemizin kendi mallarını tanıyarak kendi ülkemizin mallarını tüketmeyi öğrenirdik. Son yıllarda bu ne yazık ki gelişen dünya düzeninde yerli malları değil, yabancı malları tercih eder hale geldik. Ben çocuklarımıza, çocuklarınıza bu bilinci aşılamak istedim. Bugün de burada hiçbir yabancı ürün yok. Bodrum mandalininden, Bodrum mandalinasına, içecekten yiyeceğe, tavuklu pilavımızdan sarmalarımıza her şey tamamen yerli. Biz yerliyiz” dedi.

Türkçe Branş dersi öğretmeni Gönül Ay, ayrıca sınıf öğretmeni olduğu 5B velilerine bu organizasyonun yapılmasına verdikleri destek için teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.