Bodrum Gündem

KARTACA TURİZM’DEN SEZONA VEDA PARTİSİ

18.12.2015
0
A+
A-

KARTACA-TURİZM-VEDAKartaca Turizm’in geleneksel sezona veda partisinde tur operatörleri, otel sahipleri, otel müdürlerinin de aralarında bulunduğu iş dünyasından pek çok isim bir araya geldi.
Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Toradol online buy premarin Nolvadex online
Kartaca Turizm’in düzenlediği organizasyonla ilgili açıklama yapan Fatih Günay, kurum olarak her yıl sezon başında ve sonunda turizm sektöründeki arkadaşlarla ile bir araya gelerek sorunları, dertleri ve güzellikleri paylaştıkları ve sezonu değerlendirdiklerini kaydetti.
Fatih Günay, Bu sezon Kartaca Turizm olarak umduklarını bulduğunu dile getirdiği konuşmasını şöyle sürdürdü, “ Çok sıkıntılı, problemli bir sezon geçirdik, oldukça zorlandık. 2016 için dersek, bunun için şu anda yorum yapmak istemiyorum. Zor bir sezon geldiğini söyleyebilirim. Çok zor bir sezon olacak maalesef. Çok çalışmamız gerekecek. Bodrum için de biraz zorlu geçecek. Çünkü Antalya çok ciddi sıkıntılı. Antalya’nın problemi devam ettiği sürece biz burada zorlanacağız gibi geliyor. Ama umutsuz değiliz her şeye rağmen güzel günler göreceğiz.
Kartaca Turizm bahçesinde düzenlenen sezona veda partisinde; şarap eşliğinde sucuk ekmek, ev yapımı yaprak sarma ve Bodrum yöresel ev böreği ikram edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.