Bodrum Gündem

MİLTA BODRUM MARİNA, DOĞAN HOLDİNG’DEN ALINDI…

MİLTA BODRUM MARİNA, DOĞAN HOLDİNG’DEN ALINDI…
18.12.2015
0
A+
A-
MARİNAMaliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Doğan Holding tarafından işletilen Milta Bodrum Marina ile yaptığı sözleşmeyi, tek taraflı olarak feshetti.
buy isotretinoin online purchase Naltrexone Bodrum Gündem Haber Strattera No Prescription
Güvenilir kaynaklardan elde edinilen bilgilere göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü, yapılan incelemeler sonucunda Milta Bodrum Marina içerisindeki kıyı yapılarının; sözleşmeye, mevcut plan ve projelere aykırı olduğunu tespit eden müfettiş raporlarına dayanarak, sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetme kararı aldı.
Kararın bu hafta başında Milta Bodrum Marina’ya tebliğ edildiği ve marinanın Maliye Bakanlığı’na devri için işletmeye 15 günlük süre verildiği öğrenildi.
1976 yılında faaliyete geçen marina, 1988 yılına kadar T.C. Turizm Bankası A.Ş.’ye bağlı olarak, “Turban Bodrum Marina İşletmesi” olarak hizmet vermişti. 1992 yılında kapasitesi, 2 adet yüzer iskele ilave edilerek, 125’ten 275’e çıkarılan marina, 01.12.1997 tarihinde özelleştirilerek Karada Turizm İşletmeleri A.Ş. tarafından 49 yıllığına kiralanmış ve kapasitesi, bir ponton daha ilave edilerek, 375’e çıkartılmıştı.
Doğan Holding bünyesinde, 1999 yılında tamamen revize edilen Milta Bodrum Marina, bir yanında Bodrum’un renkli dünyası, diğer yanında Ege’nin cennet koyları ile bir şehir içi marinası olarak en küçüğünden, süper yatlara her boyutta, denizde 450, karada ise 50 tekneye hizmet verebiliyor. Marina alanı içerisinde ayrıca yeme–içme mekanları, eğlence ve sosyal tesisler ile birçok seçkin markayı biraraya getiren bir çarşı da bulunuyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.