Bodrum Gündem

BİZ GENÇLER, BİR ŞEY DÜŞÜNDÜK…

21.12.2015
0
A+
A-
besiad biz genler bi şey düşündük (6)Bodrum çalışma hayatı içerisinde yer alan genç iş insanlarının biraraya gelerek, yaptığı işleri tanıtmak, fikir alışverişinde bulunmak, tavsiyeler almak ve eğlenmek amacıyla organize edilen “Biz Gençler Birşey Düşündük” etkinliği gerçekleştirildi.
Bodrum Gündem Haber
Bodrum Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) tarafından düzenlenen etkinlik, Bodrum Belediyesi Hakan Aykan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Etkinlikte genç iş insanları kurdukları stantlarda yaptıkları işlerle ilgili sunum yaptı. Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez’de gençleri yalnız bırakmadı.
Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan BESİAD Başkan Yardımcısı Emre Köroğlu, etkinliğin BESİAD’ın projelerinden bir tanesi olduğunu söyledi. Bu etkinliğin kendileri için çok önemli olduğuna dikkati çeken Köroğlu, etkinlikle ilgili olarak treatment of bipolar disorder Buy Cialis super active “Bugün buraya yetişmek için uzun bir yol yaptım. 500 kilometre yoldan geliyorum. BESİAD olarak bu sene başlatmış olduğumuz genç BESİAD projemizin ilklerinden bir
tanesi bu etkinlik. Bizim için çok değerli bir etkinlik. Umarım bundan sonraki çalışmalarda daha büyüyerek bütün gençlerin içerisine aldığı bir kültür merkezi haline gelmesini ümit ediyoruz” dedi.
“Biz Gençler Birşey Düşündük” etkinliği öncülerinden Senay Güzelsoy da, etkinliğin amacının genç iş insanlarının birarada olmasını sağlamak olduğunu anlatarak, şunları söyledi: “Genç iş insanlarının başarı hikayelerini tanıtımını yapmak istiyoruz. Yılbaşı eğlencesi tadında, kermes tadında bir gün geçirmesini umut ediyoruz. Umarım bu bir gelenek haline gelir ve bundan sonra hep böyle devam ederiz. Bu ilk etkinliğimiz. Bu etkinliğe katılmanın herhangi bir şartı yok. Sadece iş insanları olması, yeni işlerini kuran, Bodrum’da yaşayan herkes katılabilir. Stantlarda ürünlerimiz satışa sunulacak. Yılbaşında özel indirimlerimiz de var. Bütün stantlarımızda tanıtımlar ve satışları görüp alışveriş yapılabilecek” Buy No Rx
Akşam saatlerinde başlayan etkinlik, gece geç saatlere kadar devam etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.