Bodrum Gündem

BODRUM GENÇ HUKUKÇU İÇİN AĞLADI…

BODRUM GENÇ HUKUKÇU İÇİN AĞLADI…
21.12.2015
0
A+
A-
avukat-mehmet-uslu-vefat-ettiÖnceki gün Menteşe ilçesinde meydana gelen trafik kazası Muğla ve Bodrum’u üzüntüye boğdu. Kazada, iki motosikletin çarpışması sonucu, geçtiğimiz haftalarda PKK’lı terörsitler tarafından Şehit edilen Jandarma Teğmen Altuğ Pek’in babası Mehmet Pek ve Bodrum’un tanınmış ailelerinden olan Uslu ailesinin genç ferdi, Mustafa Uslu’nun oğlu stajyer avukat Mehmet Uslu hayatını kaybetti.
Nolvadex online Bodrum Gündem Haber
Muğla-Yatağan Karayolu Salihpaşalar mevkisinde, Mehmet Uslu yönetimindeki 48 BC 755 plakalı motosiklet ile Mehmet Pek’in kullandığı plakasız motosiklet çarpıştı. Kaza sonrası iki motosiklet de yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra durabildi.
şehit babası mehmet pekKazada ağır yaralanan Pek, yapılan müdahaleye rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Mehmet Pek’in cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Mehmet Pek’in 12 Kasım’da Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde teröristlerce şehit edilen Jandarma Teğmen Altuğ Pek’in babası olduğu öğrenildi.
Yaralanan diğer sürücü Bodrumlu genç stajer avukat Mehmet Uslu ise 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Uslu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kaza sonrası olay yerine Vali Amir Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu gelerek bilgiler aldı.
avukat-mehmet-uslu-vefat-etti-1“GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ…”
Bodrumlu stajyer avukat için Pazar günü öğle namazı sonrasında bir cenaze töreni düzenlendi. Bodrum Adliye camindeki törene, Uslu ailesinin yanı sıra, yakın arkadaşları, bazı siyasi parti temsilcileri ile Bodrum Baro Temsilcisi Avukat Cavidat Özyiğit ve çok sayıda vatandaş katıldı.
25 yaşında hayata veda eden Mehmet Uslu’nun naaşı, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında gözyaşları içinde Bitez Mezarlığında toprağa verildi. Uslu ailesinin fertlerinin güçlükle ayakta durdukları gözlendi.
12 Kasım’da Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde teröristlerce şehit edilen Jandarma Teğmen Altuğ Pek’in babası Mehmet Pek ise Menteşe’de son yolculuğuna uğurlandı.
Cenaze töreni sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bodrum Baro Temsilcisi Avukat Cavidat Özyiğit, genç bir avukatı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Kendisiyle bir kaç gün önce tanıştığını ifade eden Karaöz, purchase Naltrexone “Kendisini Perşembe günü görmüştüm. Çocuklarımız yaşında. Daha yaşayacağı uzun ömür vardı. Allah başta ailesi olmak üzere herkese sabır versin. Çok zor bir durum. Tüm avukatlara ve avukat camiasına baş sağlığı diliyorum” dedi.
Acılı baba Mustafa Uslu sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımda “Canımızdan bir parça koptu güzel oğlumuzu kaybettik cenazesi bugün öğle namazına mütakip adliye camisinde kılınacak cenaze namazından sonra Bitez mezarlığına defnedilecektir. Mekanı cennet olsun.” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.