Bodrum Gündem

BODRUM ÇARŞI’NIN SORUNLARI, SOKAĞIN SESİNDE…

BODRUM ÇARŞI’NIN SORUNLARI, SOKAĞIN SESİNDE…
23.12.2015
0
A+
A-
buy Plavix 8 Aralık günü, Adliye camii önüne “Dikkat Çalışma Var” levhaları konularak, iskele meydanına araç trafiğine kapatılması ile başlayan tartışma, esnaf ile yerel yöneticileri karşı karşıya getirdi. Retin-A online
purchase Baclofen Bodrum Gündem Haber
Turizm sezonunun sona ermesi ve kış aylarında birçok esnafın dükkanlarını kapatmasıyla karanlığa bürünen ve adeta terk edilmiş görüntüsü veren çarşıda, dükkanlarını kış sezonunda da açık tutmaya çalışan esnafların tepkiyle karşıladığı uygulama, sonrasında sosyal medyada da yoğun olarak tartışıldı. İşlerin iyice zorlaştığı her kış sezonunda aynı sorunla karşılaştıklarını ve tüm girişimlerine rağmen sorunun kalıcı ve belli bir program dahilinde çözülüp kendilerine yardımcı olunmadığını iddia eden çarşı esnafı, sorunlarını Kent ekranında “Sokağın Sesi”nde anlatıyor.
Program için esnaflar ile yaptığımız röportajların ardından, Bodrum belediye Başkanı Mehmet Kocadon’da konu ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Her zaman esnafın yanında olduğunu söyleyen Başkan Kocadon “Bu tür konuları sosyal medyada konuşmak yerine, bana bir çözüm ile gelselerdi, şimdi bu tartışmalar yaşanmazdı. Bugüne kadar olduğu gibi bu sıkıntıyı da çözerdik” şeklinde sitemini dile getirdi.
Bodrum’un bu önemli konusu ve sokaklara taşan tartışması, 24 Aralık Perşembe günü (bu akşam) saat 20:30’da “Fatih Bozoğlu ile Sokağın Sesi” ile Kent TV ekranlarına gelecek.
Sokağın ve yöneticilerin görüşlerinin yer aldığı “Fatih Bozoğlu ile Sokağın Sesi” programını, Kent TV ekranlarından, www.kenttv.net ve http://kenttv.web.tv/ internet adreslerimiz üzerinden de online olarak izleyebilirsiniz.sokağın-sesi-çarşı-esnafının-sorunları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.