Bodrum Gündem

BODRUM ÇARŞIDA ÇARŞAMBA GÜNLERİ ÇAY KAHVE ÜCRETSİZ…

BODRUM ÇARŞIDA ÇARŞAMBA GÜNLERİ ÇAY KAHVE ÜCRETSİZ…
24.12.2015
0
A+
A-
çarşıda-çay-ve-kahve-ikramıBodrum çarşısında kış aylarında sayısı oldukça azalan açık mekanların sahipleri, çarşıda hareketliliği artırmak için biraraya gelerek, farklı bir proje başlattı.

Dapoxetine no prescription

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Dünyaca ünlü barlar caddesi olarak bilinen, Bodrum Cumhuriyet Caddesi ile Terzi İbrahim Özkeskin Meydanında hizmet veren bir grup işletmeci, vatandaşlara Çarşamba günleri çay ve kahveyi ücretsiz olarak ikram etme kararı aldı. Bu haftadan itibaren geçerli olmak üzere, çarşıya gelen vatandaşlara çay ve kahve ücretsiz olarak ikram edilecek.
Projeye katılan 30’a yakın işletmede, uygulama Çarşamba günü itibariyle başlatıldı. Uygulamanın öncülerinden olan gazeteci Zeki Özkeskin’in kızı, Köşem Kafe’nin İşletmecisi Evrim Özkeskin, Bodrum çarşısının kış aylarında da hareketlenmesi amacıyla bir proje başlattıklarını söyledi. Önceki günden itibaren sosyal medyadan duyrulmaya başlanan projenin oldukça dikkatini çektiğini ifade eden Özkeskin, şöyle konuştu: “Bodrum’da kış turizmini arttırmak için çarşıda kışın esnaflar olarak biraraya geldik. Daha fazla esnafın kış aylarında da dükkanlarını açmasını istiyoruz. Belli kampanyalar yaparak Bodrum çarşıya inilmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu uygulamalar şimdilik çay kahve ikramı olarak başladı ama bunun dışında özellikle çocuklu ailelerin de gelebilmesi adına yüz boyama etkinlikleri, organik pazarların oluşumu gibi birkaç farklı fikirle biraraya gelip daha neler yapabiliriz diye düşünüyoruz. Amacımız çarşıyı hareketlendirmek” purchase Viagra online
cheap Retin-A çarşıda-çay-ve-kahve-ikramı-1Uygulamayı oldukça başarılı bulan vatandaşlardan Alaaddin Özcan da, bu tür farklı düşüncelerin turizme olumlu etkilerinin olacağını kaydetti. İşletmecilere teşekkür eden Özcan, şunları söyledi: “Bu projeyi düşünen işletmecilere teşekkür ediyoruz. Bodrum kışın ölü bir şehre dönüşüyor. Bu uygulamanın canlılık katabileceğine inanıyorum. Saat 4’ten sonra çarşı kararıyor. Biz bile girerken ürperiyoruz. Ne kadar çok mekan açık olursa burada hareketlilik o kadar çok artar.”
Öte yandan projeye destek veren işletmelerde çay ve kahvelerini içtikten sonra kasaya yönelen bazı vatandaşlar, içeceklerin ücretsiz olduğunu öğrenince kısa bir şaşkınlık yaşadıkları gözlendi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.