Bodrum Gündem

MİLTA MARİNA KARARINI DEĞERLENDİRDİ…

MİLTA MARİNA KARARINI DEĞERLENDİRDİ…
24.12.2015
0
A+
A-
milta-marina-sözleşmesinin-feshedilmesi-mehmet-kocadonBodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün, Doğan Holding tarafından işletilen Milta Bodrum Marina ile yaptığı sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetmesine ilişkin, “Özellikle o çevredeki marka dükkanların olması, güzel alışveriş merkezlerinin olması Bodrum’a ayrı bir hava katmıştı. Ben bu problemin çözüleceğine inanıyorum” dedi.
Bodrum Gündem Haber
Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Milta Bodrum Marina içerisindeki kıyı yapılarının; sözleşmeye, mevcut plan ve projelere aykırı olduğunu tespit eden müfettiş raporlarına dayanarak, sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetme kararı almıştı. Geçtiğimiz günlerde güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgiler doğrultusunda gündeme getirdiğimiz haber ile ilgili olarak düşüncelerini sorduğumuz Başkan Kocadon, Milta Marina’nın sözleşmenin Milli Emlak tarafından tek taraflı feshedilmesinin detayları ile ilgili bilgisi olmadığını söyledi.
bodrum belediye başkanı mehmet kocadon ve kent konseyi başkanı hamdi topçu (3) Konuyla ilgili doğrudan bir resmi yazı almadıklarını ve uygulamanın kanuni boyutunun detaylarını tam olarak bilmediğini ifade eden Başkan Kocadon, sorunun kısa zaman içerisinde çözüleceğini düşündüğünü ifade ederek; order Aciclovir “Bize bununla ilgili herhangi bir yazı gelmedi. Belediyemize intikal eden birşey yok. Onun için kanunun tam olarak ne olduğunu da bilmiyorum. Ama şöyle bir şey var. Gerçekten Milta marina’nın Bodrum’a iyi bir hava kattığını hepimiz biliyoruz. Özellikle o çevredeki marka dükkanların olması, güzel alışveriş merkezlerinin olması Bodrum’a ayrı bir hava katmıştı. Ben bu problemin çözüleceğine inanıyorum. Bu sorun düzelerek Milta Marina yine en kısa zamanda devam edecektir diye düşünüyorum” dedi.
Diğer yandan, taraflarca konuyla ilgili şuana kadar herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, Doğan Grubu’nun Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından alınan bu kararı, yargıya götürmeye hazırlandığı bilgisine ulaşıldı. buy Vermox marina resmi int

order albuterol

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.