Bodrum Gündem

BODRUM’DA EL EMEĞİ GÖZ NURU YILBAŞI HEDİYELİKLER…

26.12.2015
0
A+
A-
oasis yeni yıl hediyelik pazarı (14)Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bodrum Şubesi tarafından desteklenen ve 19.ncusu gerçekleştirilen el emeği göz nuru ürünlerin sergilenerek satışa sunulduğu Yılbaşı Pazarı açıldı.
cheap Paxil Aciclovir online Bodrum Gündem Haber
OASİS Alışveriş Merkezi otoparkında kurulan yılbaşı pazarında, birbirinden değerli hediyelik ürünler stantlarda yerini aldı. Tamamı el ürünlerinden oluşan stantlardaki hediyelik ürünlerde, geri dönüşüm malzemeleri kullananlar bile var.
çydd nin neferleri25,26,27 Aralık tarihlerinde açık olan ve onlarca stanttan oluşan yılbaşı pazarına ilgi oldukça yoğun oldu. Özel bir şirketin organizasyonu ile gerçekleştirilen 19. Yılbaşı Şenliğindeki amaç, Çağdaş Eğitime ve Kadının el emeğine katkı sağlamak. Şenlik stantlarında el emeği birçok hediyelik ürün sergilenirken, çocuklara yönelik etkinlikler ve müzik de yer alıyor. Alanda ayrıca bazı okulların aile birlikleri de stant açarak okullarına destek olmayı amaçlıyor.
Etkinliğin organizasyonunda büyük emek harcayan ÇYDD Bodrum Şubesinin Başkanı Nadiye Sarıtosun, kadının el emeğine destek verildiğine dikkat çekerek; “Bu etkinliğin amacı, üreten ev kadınlarının ürünlerini satışa sunabilecekleri bir mekan yaratabilmek. Ev ekonomilerine katkıda bulunmalarını sağlamak. Bunlar öyle şeyler ki, örgü olabiliyor, boyama, resim, çeşitli yiyecekleri pazarlayabilecekleri bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Burada birlikte olarak birbirimizden güç alıyoruz” dedi.
Ülkede yaşanan terör olaylarına da değinen Sarıtosun, amaçlarının bir şenlik yapmak değil ev hanımlarına bir pazar sağlamak olduğunu ifade etti.
oasis yeni yıl hediyelik pazarı (10)BU ÜRÜNLER BODRUM MARKASI…
Bodrum’un tanınmış simalarından Yazar ve zanaatkar Oral Gönenç’in yaptığı ahşap oyuncaklar ile kendine özgü takı tasarımları ile dikkatleri üzerinde toplayan ve bir marka olma yolunda çalışmalarını sürdüren takı sanatçısı Meltem Şenolun’un ürünleri oldukça göz doldurdu. Didem Pekdemir’in el yapımı “Hanımefe” markalı ürünleri, Aylin Öcal’ın yaptığı yakma ürünler, Mia Pelin’in çok özel el yapımı tısımlı hediyelikleri, çomakdağlı kadınların organik köy ürünleri de yine pazarda dikkat çeken ürünler arasında yer aldı.
OASİS Alışveriş Merkezi kapalı otoparkında kurulan ve el sanatları ürünlerinin satıldığı pazarda, ürün satışlarının yanı sıra renkli gösteriler de gerçekleştiriliyor.
yeni yıl pazarında sirtaki keyfiYENİYIL PAZARINDA SİRTAKİ KEYFİ…
Yılbaşı için hediyelik ürünlerin satıldığı pazarda sahne alan ‘Muart Sirtaki Dans Grubu’ yaklaşık 5 aydır bir arada olmalarına rağmen profesyonel bir gösteri sergiledi. Değişik yaş gruplarından oluşan 26 kişilik grup, sıcak Yunan ezgileri ile izleyenlerin kanını kaynattı. Yaklaşık yarım saat süren gösteriyi izleyenler cep telefonlarıyla bu renkli anları kayıt etti.

Bu yılki yılbaşı pazarında anlamlı bir kampanya da başlatıldı. “Dönüştürülemeyen naylon poşet kullanımına hayır” adlı imza kampanyasında doğanın korunmasına katkı sağlanması hedefleniyor.

order Orlistat

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.