Bodrum Gündem

GÜNDEMDEN DÜŞMEYEYİM DİYE BİR ÇABAM YOK!

GÜNDEMDEN DÜŞMEYEYİM DİYE BİR ÇABAM YOK!
28.12.2015
0
A+
A-
Retin-A cream ediz-hun-bodrumdaEntellektüel birikimi ve mütevaziliği ile her dönem dikkatleri üzerinde toplayan usta sinema sanatçısı Ediz Hun, “Son dönem oyuncularını çok başarılı buluyorum, ama bu başarıyı senaristlerin de göstermesini diliyorum” dedi.
Bodrum Gündem Haber
Bodrum’da katıldığı bir toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu Ediz Hun, projelerinden, son dönem filmlere ve televizyon dizilerine yönelik açıklamalarda bulundu. Sağlığının gayet yerinde olduğunu ve kaliteli teklifleri değerlendirdiğini ifade eden Hun, “Projelerim her zaman olacak. Sağlıklı bir insan olarak her zaman çalışabilirim. Ama bana uygun bir rol olursa çalışıyorum. Yoksa çalışmıyorum.” diye konuştu.
ediz-hun-bodrumda-1Gündeme gelmek, gündemde kalmak gibi bir çabasının olmadığını, iyi bir rol teklifi gelirse ise her zaman çalışacağını ifade eden Hun, şöyle konuştu: “Sevgili dostlarımızla görüşüp kucaklaşırız. Mutlaka film çekmek şart değil. Sevgi evrensel boyutta paylaştıkça büyür. Mutlaka gündemden düşmeyeyim diye bir çaba içinde değilim. İyi rol olursa çalışırım, olmazsa gönüller bir olsun.”
Gazetecilerin son dönem projeleri hakkındaki görüşlerini sorduğu Hun, esomeprazole online Strattera Buy “Son dönem oyuncularını çok başarılı buluyorum. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Bu politik bir cevap değil. Ama bu başarıyı senaristlerin de göstermesini diliyorum” dedi.
ediz-hun-bodrumda-ali-ballı-ve-ailesi-ile-birlikte
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.