Bodrum Gündem

TURİZM ESKİ BAKANI BAHATTİN YÜCEL KENTİN GÜNDEMİ’NDE…

TURİZM ESKİ BAKANI BAHATTİN YÜCEL KENTİN GÜNDEMİ’NDE…
28.12.2015
0
A+
A-
turizm eski bakanı bahattin yücel ve fatih bozoğlu (2)Bir döneme damgasını vuran Turizm ve Kültür eski Bakanı Bahattin Yücel, 28 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:30’da “Fatih Bozoğlu ile Kentin Gündemi”ne konuk oluyor.
Bodrum Gündem Haber Zithromax without prescription Aciclovir without prescription
Turizm ile ilgili bazı görüşmelerde bulunmak ve kısa bir tatil yapmak amacı ile Bodrum’a gelen Turizm ve Kültür eski Bakanı Bahattin Yücel, konuk olduğu Kent’in Gündeminde başta Türkiye’nin turizm politikaları ve 2016 yılına yönelik değerlendirmeler olmak üzere, Fatih Bozoğlu’nun Türkiye ve Bodrum gündemine dair sorularını yanıtladı.
1971 yılından bu yana turizmin içinde bulunan, 1983 -1987 yılları arasında ve iki sene aradan sonra, 1989-1991 yıllarında ikinci kez TURSAB Başkanlığı yapan Bahattin Yücel, 1991 yılında siyasete atılarak, 19 ve 20.dönemde Doğru Yol Partisi İstanbul milletvekilliği görevlerinde bulundu. Yücel, Refah Yol hükümetinde Turizm ve Kültür Bakanlığı yaptı.
turizm eski bakanı bahattin yücel ve fatih bozoğlu (1)Hayatını turizm ile kazandığını ve kaybettiğini ifade eden Yücel “Turizm ne ise Türkiye’de odur” dedi. Türkiye’nin dünya turizmi sıralamasında önemli bir ülke olduğunu vurgulayan Yücel, yabancı turist açısından bakıldığında ise ülkenin altıncı sırada olduğu bilgisini verdi. Bahattin Yücel turizm gelirlerinin ise olması gerekenin ancak yarısı kadar olduğunu iddia etti. Varsayılan 30 milyar dolar gelirin ne kadar doğru ve gerçekçi olduğunun, nasıl hesaplandığının da tartışılması gerektiğini kaydeden Yücel, Karadeniz’den, Güneydoğu’ya kadar Türkiye turizmi ile ilgili görüşlerini dile getirdi.
Naltrexone online turizm eski bakanı bahattin yücel ve fatih bozoğlu (3)Çevrenin korunması ile ilgili olarak oldukça dikkat çekici uyarılarda bulunan Yücel çevre konusunda şu görüşleri kaydetti;  “Türkiye’de doğaya karşı bir hareket var. Karadeniz buna çok iyi bir örnek. Zannediyorum toprak mülkiyeti konusunda bir takım değişiklikler oluyor. Arap komşularımızdan o bölgede gelip gayrimenkul almak isteyenler var. Dünyanın her ülkesi kendi doğal zenginliklerini, kendinden sonraki kuşaklara bırakmak için korur. Koruyucu önlemler alır. Bizde de maalesef imar planlarındaki sık sık değişikler, özellikle “Yeşil Yol” projesi gibi saçmalıklar ile biz bu değerlerin yok olmasına çanak tutuyoruz.”
turizm eski bakanı bahattin yücel ve fatih bozoğlu (5)Turizm eski bakanı Bahattin Yücel, Muğla’nın büyükşehir belediyesi olmasından, Rus uçağının düşmesi ile Türkiye turizminin nasıl etkileneceğine kadar birçok konuda dikkat çeken, çarpıcı görüşlerini dile getirdi.
Turizm ve Kültür eski Bakanı Bahattin Yücel’in konuk olduğu “Fatih Bozoğlu ile Kentin Gündemi”ni, 28 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:30’da Kent TV ekranlarından, www.kenttv.net ve http://kenttv.web.tv/ internet adreslerimiz üzerinden de online olarak izleyebilirsiniz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.