Bodrum Gündem

BODRUM’DA 2.HAMSİ FESTİVALİ YAPILACAK…

BODRUM’DA 2.HAMSİ FESTİVALİ YAPILACAK…
01.01.2016
0
A+
A-
bodrum-hamsi-festivaliGeçtiğimiz yıl ilki yapılan ve büyük ilgi gören hamsi şenliğinin 2.’si 10 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek.
bodrum_hamsi_festivali (3)Bodrum Gündem Haber
Bodrum Karadeniz ve TS Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen 2. Hamsi Festivali yine renkli görüntülere hazırlanıyor. Barış Meydanında düzenlenecek ve 3 ton hamsinin ikram edileceği festival öncesinde gazetecilere açıklama yapan Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Yener Çelik; “10 Ocak’ta inşallah ikincisini düzenleyeceğiz. Yine geniş kapsamlı bir katılım bekliyoruz. Bodrum halkı ile kaynaşmak ve birleşmek adına, kardeşlik havasında geçeceğini umduğumuz bir festival olacak. 10 Ocak günü 3 ton hamsi ile beraber vatandaşlarımıza ikramlarda bulunacağız. Gelenler hem eğlenecek hem de güzel bir gün geçirecek” diyerek bütün Bodrum halkını festivale davet etti.
Karadenizli sanatçıların sahne alacağı Barış (İskele) Meydanı’nda kurulacak olan stantlarda Karadeniz’in yöresel yiyecekleri vatandaşlara tanıtılacak.

Viagra online no prescription

bodrum_hamsi_festivali-(111)Geçtiğimiz yıl ilki yapılan Hamsi Festivali ile ilgili farklı görüşlerde de bulunulmuştu. Bodrum Gündem yazarlarından Reyhan Bayındır Gönenç geçtiğimiz yıl şunları yazmıştı; http://www.bodrumgundem.com/2015/01/10/bodrum-ve-hamsi

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.