Bodrum Gündem

ÜNLÜ OYUNCUDAN SOMALI GENÇLERE MORAL…

01.01.2016
0
A+
A-

Buy Prozac

cheap Topamax mehmet aslantuğ somalı gençler (21)Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (BOYD) tarafından, “Maden Somalı gençlerin kaderi olmamalı” projesi kapsamında Bodrum Temenos otele gelen ve eğitimlerine başlayan 40 Somalı genci ziyaret eden tiyatro ve sinema sanatçısı Mehmet Aslantuğ, projede emeği geçenlere, Bodrum Mesleki Eğitim Kursu eğitim koordinatörü (BOMEK) Serdar Çakman nezdinde teşekkür etti.
Bodrum Gündem Haber
Ziyarette projenin çok önemli ve anlamlı olduğunu vurgulayan Aslantuğ, bu tür projelerin desteklenmesinin gerekliliğine dikkat çekerek, Somalı gençlerin turizm sektörüne kazandırılması amacıyla verilen eğitimden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aslantuğ gençlere kendi yaşamından da örnekler vererek, “Bende bir küçük Karadeniz kasabasında yetişmiş bir ağabeyinizim. Bugün ödüllü bir sanatçı olarak karşınızda bulunuyorsam, bu tür desteklerin sağlanması ve kişisel gayretlerimin yanında, öğrenme isteğimin üst düzeyde olmasıyla bu noktaya geldiğime inanıyorum” dedi.
Ülkemizin ekonomik kalkınmasında turizmin önemli bir yer tuttuğuna inandığını belirten Aslantuğ, bu sektörde her türlü zorlukla karşılaşılabileceğini söyleyerek, gençlerin bu zorlukları aşmak için eğitimlerine gerekli özeni göstermelerini özellikle kendilerinden rica etti.
Aslantuğ, tiyatro ve sinema alanında da bu tür projelere dayalı senaryolara yer verilmesinin toplumda duyarlılığın arttırılması bakımından önemli olduğunu belirtti.
Somalı gençleri ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten usta oyuncu, günün anısına gençlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

generic Cialis Professional

Mehmet Aslantuğ’un konuk olduğu Fatih Bozoğlu İle Kentin Gündemi Pazartesi akşam saat 20:30’da Kent tv ekranlarında yer alacak…
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.