Bodrum Gündem

BODRUM AK PARTİ HEYETİ ANKARA’DA…

BODRUM AK PARTİ HEYETİ ANKARA’DA…
04.01.2016
0
A+
A-
buy albuterol çiğdem-demiralp-ve-ak-parti-heyeti-ankaradaBodrum AK Parti İlçe Başkanlığı, 14 kişilik bir heyetle Ankara’ya gidiyor. TBMM’de yapılacak olan grup toplantısına katılacak olan AK Parti Bodrum heyeti, Salı günü yapılacak olan grup toplantısına da katılacak…
Bodrum Gündem Haber purchase Strattera
Bodrum’da yapılması planlanan ve hala yapımı devam eden projeler hakkında görüşmeler yapacak olan AK Parti heyeti, yeni projeler için de ön görüşmelerde bulunacak. Bodrum AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp yaptığı açıklamada; “Bu akşam, yürütme kurulundaki 14 arkadaşımla birlikte yola çıkıyoruz. Yarın grup toplantısına katılacağız. Toplantının ardından önce teşkilat başkanlığımızı ziyaret edeceğiz, daha sonra bakanlıklardan aldığımız randevular doğrultusunda Çarşamba gününe kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve Çarşamba akşamı geri döneceğiz” dedi.
çiğdem-demiralp-ve-ak-parti-heyeti-ankaradaTURİZM BAKANI OCAK’TA MUĞLA’YA GELİYOR…
Ankara’ya dolu bir çanta ile gideceğini belirten Demiralp; purchase misoprostol “Şuanda var olan projeler belli ama Bodrum ile ilgili olması gereken, bizim talep ettiğimiz farklı projeler de var. O projelerle ilgili de ön görüşmeler yapacağız. Bununla ilgili önümüzdeki günlerde bir basın açıklaması yapmayı düşünüyoruz. Ayrıca, bölgenin 2016 turizmi ile ilgili olan sıkıntılarını Turizm Bakanımıza aktaracağım. Ocak ayı içerisinde sayın bakanımız Muğla’ya gelecekler. Muğla’da geniş katılımlı bir toplantı olacak. Bunun ilk çalışmalarını sektör temsilcileri ile burada bizler yaptık. Bu çalışmalarla ilgili bakanımıza ön bilgi vereceğim” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.