Bodrum Gündem

MİLTA MARİNA DOĞAN GRUBUNDA KALDI!..

MİLTA MARİNA DOĞAN GRUBUNDA KALDI!..
04.01.2016
0
A+
A-
buy Tadalafil online Lithium online buy Clonidine Online MARİNAGeçtiğimiz hafta gündeme bomba gibi düşen Milta Marina haberiyle ilgili yeni gelişmeler var.
Bodrum Gündem Haber
Ayhan Ongun’un hazırlayıp sunduğu Açık Görüş’ün yeni yıldaki ilk programına katılan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, kendilerine konuyla ilgili henüz resmi bir yazı ulaşmamakla birlikte, Doğan Holding ile Maliye Bakanlığı yetkilileri arasında yapılan görüşmeler sonucunda, Bodrum Milta marina’nın Doğan Holding tarafından işletilmeye devam edilmesi yönünde bir anlaşma sağlandığı bilgisi edindiğini açıkladı.
18 Aralık 2015 tarihli özel haberde, Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün, yapılan incelemeler sonucunda Milta Bodrum Marina içerisindeki kıyı yapılarının; sözleşmeye, mevcut plan ve projelere aykırı olduğunu tespit eden müfettiş raporlarına dayanarak, sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetme kararını Doğan Grubuna tebliğ ettiği bilgisi yer almıştı.
Bodrum kamuoyunda büyük yankı bulan haberin ardından taraflarca herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, konuyla ilgili bakanlık ve marina yetkilileri arasında yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştiği ve yapılan görüşmeler sonrasında Doğan Grubunun tespit edilen eksiklikleri giderme şartıyla işletme sözleşmesini yenilemeye Bakanlık cephesini ikna ettiği bilgisine ulaştık.
Konuyla ilgili detayların önümüzdeki günlerde ortaya çıkması bekleniyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.