Bodrum Gündem

O MAVİ BORULAR NİHAYET DÖŞENİYOR…

06.01.2016
0
A+
A-
eskiçeşme mahallesi şafak sokak boru (2)Önce Şafak Sokak sakinlerinin hayatını felç etti, daha sonra Neyzen Tevfik Caddesi’nde, Askeri Kamp önünde trafiği tehlikeye düşürdü. O mavi borular sonunda olması gereken yere yerleştirilmesi için çalışmalar başlatıldı. Retin-A online
Bodrum Gündem Haber
Uzun süredir Bodrum gündemini meşgul eden, kimsenin sahip çıkmadığı, 320 metrelik mavi renkli kanalizasyon borularının döşenmesi için Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.
Marina girişinde bulunan terfi istasyonunun deşarj borusunun yenilenmesi için başlatılan çalışmalar, o mavi boruların döşeneceği bölgenin SİT alanı olması nedeniyle bir türlü başlatılamamıştı. Alınması gereken izin prosedürünün tamamlanmasının ardından, önce Şafak Sokak içinden geçirilmesi planlanan boru, planda yapılan değişiklikle hemen üst taraftaki ana yola yerleştirilecek. Bölgedeki çalışma süresince Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi görevlilerinin kazı çalışmalarına nezaret edeceği öğrenildi.
Yaklaşık 15 gün sürmesi beklenen çalışmalar nedeniyle, Neyzen Tevfik Caddesi üzerindeki Milta Marina önünden ilerisi trafiğe kapalı kalacak.

order Premarin

Propranolol best prices

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.