Bodrum Gündem

BODRUM’A 9, FETHİYE’YE 3, MARMARİS’E DE 1 YENİ HAT…

BODRUM’A 9, FETHİYE’YE 3, MARMARİS’E DE 1 YENİ HAT…
08.01.2016
0
A+
A-

  buy Retin-A bodrum-toplu-taşıma-9-yeni-hat

Muğla Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma hizmetlerinden bütün vatandaşların yararlanması için Muğla ili genelinde 13 hatta daha hizmet vermeye başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Alper Kolukısa, “Toplu taşımada vatandaşlarımızın rahatı için çalışıyoruz” dedi. Yeni konulan hatlar arasında Bodrum-Hastane hattı ise en dikkat çeken hat oldu…

buy Premarin Bodrum Gündem Haber

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Bodrum ilçesinde 9 ayrı hat, Fethiye ilçesinde 3 ayrı hat ve Marmaris İlçesi’nde 1 hattı vatandaşların toplu taşıma hizmetlerinden yararlanması için devreye soktu.

Ulaşım ve toplu taşıma hizmetlerinin Muğla ilinin mekânsal, sosyal, ekonomik özelliklerine göre ve kamu kurum, kuruluşları, vatandaşlar ve öğrencilerin taleplerine göre değerlendirildiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Alper Kolukısa, ayrıca bu yeni hatların açılması ile 4736 sayılı kanun kapsamında ücretsiz taşınma hakkı bulunan 65 yaş üstü, şehit yakınları, gaziler, engelli bireylerin de bu haklarından yararlanabileceğini belirtti.

Cialis Professional no prescription alper-kolukısa-bodrum-toplu-taşıma-9-yeni-hatAlper Kolukısa; “Muğla ili genelinde Muğla Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımda bütün vatandaşlarına modern, engelli rampalı, çevreci araçları ile hizmet vermek için çalışıyor. Ayrıca yasal olarak ücretsiz taşınma hakkı olan vatandaşlarımızın da bu haklarından yararlanması için araç sayımızı ve hizmet verdiğimiz hat sayısını arttırdık. Bodrum ilçemizde 9 ayrı hat, Fethiye ilçemizde 3 ayrı hat, Marmaris ilçemizde 1 hattın sefer saatlerinin 15 dakika ve 30 dakikada ulaşım hizmeti sunacak şekilde yeniden düzenledik. Tüm vatandaşlarımızın yararlanabileceği yeni hatlarımızda konforlu, güvenli, erişilebilir, kamera kayıt sistemli, elektronik ücret toplama sistemli, araç takip sistemli araçlarımızla vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmeti vermek istiyoruz.” dedi.

Bodrum’a konulan yeni hatlar ise şu şekilde; Gümüşlük-Turgutreis, Turgutreis-5.Kop Ortaksahil, Torba/Kaynar-Bodrum, Torba-Bodrum, Bodrum-Hastane.

Yorumlar

  1. mehmet güner dedi ki:

    BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ARAÇLARI HALKIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.GÜLEGÜLE KULLANSINLAR.MİLAS İLÇEMİZİN 120 TANE KÖYÜ VAR BŞB ORALARA NEDEN ARAÇGÖNDERMİYOR O KÖYLERDE 65 YAŞ ÜSTÜ YAŞAYAN YOKMU ORALARDA ENGELLİLER YAŞAMIYORMU.HERHALDE BELEDİYE RANT NERDEYSE BENDE ORDAYIM ANLAYIŞI İLE HAREKET EDİYOR YENİ SOLCULUK BU HERHALDE.SERVİS ARAÇLARINA ZORLA UYDU TAKİP CİHAZI TAKTIR ÜSTÜNE UKOME KARARI AL TAKTIRMAZSAN PLAKANI İPTAL EDERİM DİYE TEHDİT ET.PARASINI BENİM ÖDEDİĞİM CİHAZIN KARARINI BELEDİYE ALIYORSA BENDE ŞU SORUYU HERZAMAN SORARIM.BUNDAN KİMİN NE MENFAFATİ VAR AÇIKLAYIN DERİM.YADA BELEDİYE OLARAK ALIRSIN CİHAZI TAKARIM ARACIMA BU SORULARI SORMAM O ZAMAN.TAKSİLERE 10 YAŞ SINIRI GETİRDİNİZ NEDEN.MUĞLA İLİNDE 10 YAŞIN ÜSTÜNDEKİ TAKSİNİN ÇALIŞMASINDA NE GİBİ MAHSUR VAR.ARAÇ TÜVDEN GEÇİYORSA PROBLEM NERDE ELİNİZDE HANGİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA VAR BUNU BİLMEK HAKKIMIZ YOKSA KEYFİ ALINMIŞ BİR KARARMIDIR.HERHANGİBİR ÜNİVESİTEYE BUNUNLA İLGİLİ ARAŞTIRMA YAPTIRDINIZMI.TAŞIMACILIKLA İLGİLİ HİÇBİR YASADA YAŞ SINIRI YOK.DEVAM EDİYORUM TİCARİ ARAÇLARDA DEVİR İŞLEMLERİNDE MUĞLADA 2 YIL İKAMET ŞARTI HANGİ AKLI SELİMİN FİKRİ SORMAK İSTERİM.İNSANLARI ÖTEKİLEŞTİRMEK,AYRIŞTIRMAK,BİZİM GİBİ SOSYAL DEMOKRATLARA YAKIŞAN BİR TAVIR DEĞİLDİR.AÇIK SÖYLÜYORUM KAFATASÇILIKTIR.BU KARARI ALANLARI AYIPLIYORUM.MUĞLALI BİRİSİ AYDIN İLİNDEN ARAÇ ALSA BUTÜR BİR SORUN YOK.AYDINLIYA 2 YIL OTUR SONRA DİYORUZ.BENDE ŞİMDİ UKOME BAŞKANI MUĞLALIDAN BAŞKASI ZİNHAR OLMAZ DERSEM YAKIŞIK ALIRMI ALMAZ TABİ.UKOMENİN GEREKSİZ YIĞINLA KARARI VAR BUNLARIDA ZAMANI GELİNCE KONUŞURUZ.

  2. ece temirkan dedi ki:

    ŞAKA MI YAPIYOSUNUZ OTOBÜS GETİRENE KADAR OTOBÜS BEKLERKEN ISLANMAYALIM KORUNALIM DİYE DURAK YAPIN AZ KAFANIZI ÇALIŞTIRIN GÖSTERİŞ MERAKLILARI.

  3. Ali dedi ki:

    Siz asıl Milas bodrum arası binlerce çalışan insanlar için bir şeyler yapın en uzun ve en pahalı taşıma sistemi bu hatta ama buraya gelince bir şey yokk belediyenin hizmet etmesi gereken asıl büyük potansiyel olan bu hat çalışana destek olun halka hizmet edin peşkeş çekmeyinn. Birde milaspark la anlaşma yapmışsınız bu gündemde neymiş bir lira ucuz taşıyorlar imişş. Alper kolukısa beyy bölgeye adamına göre degill her yere eşit ve objektif bir hizmet verin güllük,Milas,Bodrum, ve bu 50 km alandaki yerleşimlerr önemli olan buralarr bırakınn bu abuk subuk reklamlarıı da görevinizi CHP ye yakışır bir şekilde yapın bu saydıgım güzergahtaki insanlar ekmek parası için gitmek zorundalar sdece bir mayısta yürüyüşte en önde gitmekle olmuyore icrat yapınn

  4. zeliha dedi ki:

    Üniversite Caddesinde otobüs hattı olmalı, kerem aydınlar ortaokuluna öğrenciler yürüyerek gidiyorlar