Bodrum Gündem

DEMOKRASİ İÇİN GAZETECİLERİN ROLÜ BÜYÜKTÜR…

DEMOKRASİ İÇİN GAZETECİLERİN ROLÜ BÜYÜKTÜR…
08.01.2016
0
A+
A-

muğla-gazeteciler-cemiyeti-başkanı-süleyman-akbulut order Vermox online Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Süleyman Akbulut, “Hak ve sorumluluk bilincinin güçlenmesinde, demokrasi kültürünün gelişmesinde, sağlıklı bir toplum düzeninin inşasında gazetecilerin rolü büyüktür.” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle açıklamada bulundu.  Gazetecilik mesleğinin özellikle fedakarlık isteyen ve zor şartlarda icra edilen önemli bir meslek olduğuna vurgu yapan Başkan Akbulut, şunları söyledi:
“Hak ve sorumluluk bilincinin güçlenmesinde, demokrasi kültürünün gelişmesinde, sağlıklı bir toplum düzeninin inşasında gazetecilerin rolü büyüktür. Bu nedenle fedakarca çalışan basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamak, her kesimin görevi olmalıdır. 10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarının haklarını düzenleyen ve Çalışan Gazeteciler Günü olarak kabul edilen bu özel günümüzü kutlarım.” buy vardenfil
Asacol online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.