Bodrum Gündem

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI DEMİRALP, ÇALIŞAN GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ…

11.01.2016
0
A+
A-

Order Retin-A

ak parti kahvaltoı (2)AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, ilçede faaliyet gösteren yerel ve ulusal medya temsilcileri ile bir araya geldi.
Bodrum Gündem Haber buy retin-a
Kızılağaç’ta Mangalcı Restoranda düzenlenen davete ev sahipliği yapan İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp’e, yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.
Kahvaltı esnasında, gazetecilerin sorunları hakkında bir süre sohbet eden Demiralp, yerel basın ile ilgili eleştirilerde de bulundu. Kendileriyle ilgili haberlere yeterince yer verilmediğinden ve özellikle yazılı basında haberden çok reklam olduğundan şikayet eden Demiralp, “Gazetelerde o kadar çok reklam var ki, haberi bulmakta zorlanıyoruz. O yüzden gazete okumayı bıraktık, internet gazeteciliğinden haberleri takip ediyoruz. İnternette de çoğu sitelerde birçok haber aynı yazılıyor. Bazı siteler dışında, değişik haber yapan ve habere yorum ekleyen site yok” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Bodrum’a yapılması planlanan çalışmalarla ilgili de açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri Ankara ziyaretlerinde, 2016 turizm sezonuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile de görüşmeler yaptıklarını ifade eden Demiralp, “Ankara’da ciddi çalışmalar var. Bakanımızın kendisi bizzat yurt dışına giderek tur operatörleriyle toplantılar yapacağını söyledi” dedi.
Fuar dönemine girildiğini ve bu sürecin de iyi değerlendirilmesi gerektiğine işaret eden Demiralp, şöyle konuştu:
“Özellikle bölgenin nasıl bir bölge olduğunu anlatmak açısından. Bakanımız bizzat bire bir temaslarda bulunacak. Turizm Bakanımız Şubat ayında Muğla’da geniş bir toplantıya katılacak. Ben bu dönem turizmle ilgili çok farklı şeylerin olacağını düşünüyorum. Ben aynı zamanda bir turizmci olarak bunu söylüyorum.”
TOKİ’nin Bodrum’da projeler üretmesiyle ilgili çok yoğun talepler olduğunu tekrarlayan Demiralp, “Bodrum’un dokusuna uygun bir şekilde TOKİ çalışması olacak. Gerekli mercilerle görüşmelerimiz Ankara ve Bodrum ayağında devam ediyor. En önemli konumuz yer tahsisi, yerle ilgili çalışmalarımız da sürüyor” diye konuştu.
Demiralp, Bodrum’a yapılması planlanan yeni devlet hastanesi ihalesinin 15Ocak’ta yapılacağını, inşaatının ise iki yıl içinde tamamlanmasının planlandığını kaydetti.

 

 

Natrexone Buy

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.