Bodrum Gündem

PAYLAŞMAYI ÖĞRENİYORLAR…

11.01.2016
0
A+
A-

buy Ventolin no prescription bahçeşehir-öğrencileri-küçük-yaştan-itibaren-paylaşmayı-öğreniyorlar-(77) Cytotec without prescription Valtrex buy online

Bodrum Bahçeşehir İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri, Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamındaki Kardeş Okul Destek Projesini tamamladı.  

Bodrum Gündem Haber

İlkokul 1. sınıf öğrencileri aralık ayı boyunca bir dizi etkinlikle, kendi elleriyle yaptıkları ürünleri düzenledikleri kermesle satışa çıkarmıştı.

Minik öğrenciler, kermesten elde edilen geliri söz verdikleri gibi kardeş okulları Dereköy İlköğretim Okulu’na teslim etti. Dereköy İlköğretim Okulu 1. Ve 2.sınıf öğrencileri ve öğretmenlerince okul bahçesinde karşılanan minikler, birlikte okul bahçesinde eğlendi, öğretmenleri tarafından okunan hikayeleri dinledi, sohbet etti.

Kendi okudukları kitapları ve kendi yaptıkları kitap ayraçlarını kardeş okullarına armağan eden ve yeni arkadaşları ile keyifli bir öğleden sonra geçiren minik Bahçeşehir’liler, arkadaşlarını okullarına davet etti.

bahçeşehir öğrencileri küçük yaştan itibaren paylaşmayı öğreniyorlar (4)İlkokul Müdür Yardımcısı Kaan Koylu, bu tarz etkinliklerle sosyal sorumluluk ve paylaşma bilincini öğrencilerine öğretebildiklerini ve insan olmanın en temel özelliklerinden biri olan yardımlaşma olgusunu yaşatarak kazandırabildiklerini iletti. Koylu, bu etkinlikleri devam ettirerek öğrencilerimizde bu bilincin küçük yaşlardan itibaren pekişmesini sağlamayı hedefliyoruz dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.