Bodrum Gündem

SINAVA OLAĞANÜSTÜ BİR KATILIM OLDU…

SINAVA OLAĞANÜSTÜ BİR KATILIM OLDU…
11.01.2016
0
A+
A-

Buy Prozac no prescription fen-bilimleri-burluluk-sınavı

Özel Bodrum Fen Bilimleri Koleji, 9 Ocak cumartesi günü, okula kabul ve bursluluk sınavı yaptı. Buy Natrexone

Bodrum Gündem Haber

Özel Bodrum Fen Bilimleri Koleji tarafından gerçekleştirilen okula kabul ve bursluluk sınavına Bodrum ve civarındaki okullardan, 4.sınıf öğrencilerinden 7.sınıf öğrencilerine kadar her düzeyde olağanüstü bir katılım oldu. Okul yönetimi, okul binasının önündeki yığılmadan dolayı trafiğin aksaması üzerine belediye ekiplerinden ve trafik şubeden yardım istemek zorunda kaldı. Okul yöneticilerinin altı oturum halinde gerçekleştirdiği sınavda öğrenciler, sınav salonunda ter dökerken veliler, çocuklarını okul bahçesinde heyecanla beklediler.

Okul bahçesinde görüştüğümüz kendisisin de bir öğretmen olduğunu belirten bir veli, “Bu sınav, diğer özel okul sınavlarından farklı. Diğer özel okullar, sınav uygulamasını bir pazarlama taktiği olarak kullanıyorlar. Ben bu sınavın güvenirliliğinin ve geçerliliğinin olduğunu düşünüyorum ve çocuğumun başarısını gerçekçi bir şekilde öğrenmek istiyorum” dedi. Başka bir veli, “Bu koleji, Bodrum’da başarıya odaklanmış bir kurum olarak görüyorum. Yapılan sınavlarda her düzeyde Bodrum birincisi olması bunun göstergesi.” diye konuştu.

fen-bilimleri-burluluk-sınavı-1 buy Combivent online Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Özel Bodrum Fen Bilimleri kurucusu Birsen Erdoğan “Bu denli büyük katılımın olması kurumumuza gösterilen güvenin bir ifadesi. Öncelikle veli ve öğrencilerimize bize duydukları güvenden dolayı teşekkür ederiz. Bu güvende payı olan hizmetlisinden kayıt kabul memuruna, öğretmeninden müdürüne kadar tüm Fen Bilimleri ailesine de özellikle teşekkür ederim” dedi.

Bodrum’da eğitime yönelik bir zihniyet boşluğunu doldurduklarını dile getiren Erdoğan, “Bazı kurumlar, sadece sosyal, kültürel etkinliklere, bazıları uluslar arası programlara, bazıları ise hâlâ dershane anlayışını devam ettirerek sadece ders odaklı çalışmaktalar. Halbuki yaşadığımız çağ, 21. yüzyıl, bu çocuklar geleceğe hazırlanmalı, yabancı diller bilmeliler, bilim ve teknoloji ile donatılmalılar. Ayağımızı bastığımız topraklar Türkiye toprakları, ülkemizin sınav gerçeği var. Bu sınavlarda başarı gösterecek şekilde eğitilmeliler. Ve günümüzün bu güzel çocuklarını eskisi gibi, anlamsız şekilde saatlerce bir sınıfta tutamazsınız, eğitim odaklı sosyal ve kültürel etkinliklerle müfredatınızı desteklemelisiniz. Okulumuz, dünya ve ülke gerçeklerini sentezleyebilen, problem çözme becerisi gelişmiş, çağdaş, demokratik değerleri yaşayan, işbirliğine açık, lider yetiştiren bir kurumdur. Bodrum’un eğitim ve öğretim çıtasını yükseltmeyi hedef edinmiş bir kadromuz var. Artık Bodrum eğitim başarılarıyla da anılıp dikkat çekecek.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.