Bodrum Gündem

ÇYDD VE ÖZEL BODRUM İLK YARDIM SEMİNERİ DÜZENLEDİ…

13.01.2016
0
A+
A-
DSC_0643 buy Viagra Gold Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üye ve gönüllülerine, Özel Bodrum Hastanesi Acil Hekimi Serkan Çelikgöz tarafından ilkyardım semineri verildi.
Bodrum Gündem Haber
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve  Özel Bodrum Hastanesi iş birliği ile hastane Acil Hekimi Dr. Serkan Çelikgöz tarafından OASİS Alışveriş Merkezi çok amaçlı salonunda verilen ilkyardım konulu seminere yaklaşık 50 kişi katıldı.

Natrexone without a prescription Tadalafil online

Düzenlenen İlkyardım semineri ile ilgili Dr. Serkan Çelikgöz şunları söyledi;  “Sağ olsunlar bizden talepte bulundular, bu bizim için çok önemli. Bu organizasyonlar az da olsa, insanların konu hakkında bilgilenmesi lazım. Türkiye’deki ilkyardım maalesef çok sıkıntılı. Ben acil servis hekimi olduğum için ambulansla veya araçla gelen hastalara ilk müdahale doğru yapılmadığı için kurtarılacak hayatların kurtarılamadığını çok görüyorum. O yüzden de bu konuda ne kadar çok organizasyon yapılır, insanlar ne kadar bilgilenirlerse o kadar iyi. Bu bizim için de, kurtarılacak hayatlar içinde çok önemli. Bunlar biraz daha profesyonel ve düzenli olarak daha sık yapılırsa insanlarda artık bir refleks haline gelir ve daha iyi olur aslında. Yeterki bizden böyle şeyler istesinler, biz ekip olarak, ekip arkadaşlarım olarak bu tarz şeylere çok sıcak bakıyoruz. Dolaylı olarak da bizim işimizi kolaylaştırdığı ve insanların hayatını kurtardığı için her zaman bu tür etkinlikleri yapmakta gönüllü oluruz. Bizim için zaten severek yaptığımız bir iş. İnşallah bu tür talepler artar. Çağdaş Yaşamı Destekleme gibi kurumların talepleri artar. Daha iyi organizasyonlar, daha sık organizasyonlar olur ve herkes azda olsa bilinçlenir” dedi.
Yaklaşık 3 saat süren seminer interaktif olarak devam etti. Seminere katılanlar ilk yardım konusunda doğru bildikleri pek çok yöntemin aslında yanlış olduğunu bu seminer sonunda öğrendiklerini kaydettiler.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.