Bodrum Gündem

ESNAF ÇOK KIZGIN…

ESNAF ÇOK KIZGIN…
20.01.2016
0
A+
A-
 marina mavi boru döşemesi yavaş ve güvenlik önlemleri yetersiz (1)
Marina girişinde bulunan terfi istasyonunun deşarj borusunun yenilenmesi için 6 Ocak günü başlatılan çalışmalar hala devam ediyor. Vatandaşlar çalışmaların hem yavaş ilerlediğinden, hem de güvenlik tedbirlerinin alınmadığından şikayetçi…
Bodrum Gündem Haber
Neyzen Tevfik Caddesi üzerindeki Marina-Askeri Kamp arasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalar sürüyor. 320 metre uzunluğundaki kanalizasyon borusunun döşenmesi için 2 hafta önce yol kapatılmış ve kazı işlemleri başlatılmıştı.
Başladığı tarihte ilgililer tarafından 15 gün içerisinde bitirilmesi planlandığı ifade eden çalışmaların hala devam ediyor olması, çevredeki vatandaşların yaşadıkları sıkıntıların artmasına neden oluyor. Kapatılan yol üzerindeki esnaflar ve bazı vatandaşlar, çalışmaların yavaş ilerlemesinden ve çevrede alınan güvenlik tedbirlerinin eksikliğinden dert yandı.
Araç trafiğine kapalı yoldaki çalışmaları merak eden ve yaya olarak güzergahtan geçen bir vatandaş, “Araç trafiğine kapatıldığı için arabayla geçemiyoruz. Onun için bende yaya bir geçeyim bakayım, ne yapıyorlar diye merak ettim” dedi.
marina mavi boru döşemesi yavaş ve güvenlik önlemleri yetersiz (3)ESNAFA EKONOMİK DARBE…
Bölgede otel ve restorant sahibi olan turizmci ve Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Başkanı Galip Gür, çalışmalardan dolayı yetkililerin biraz daha ilgili olmalarını isteyerek şunları söyledi: buy Retin-A “Bu işin ne için yapıldığı ile ilgili bir bilgilendirme panosu yok. Dolayısıyla herkes farklı şeyler söylüyor. Burada, kanalizasyon istasyonunda Gümbet’e bir basma hattı var. Daha önce, burada yeni yapılan bir otelin altından geçtiğinden dolayı onun güzergahını değiştirmek için böyle bir proje yapıldı. Tamam, bu boruların yenilenmesi güzel ama burası bir ana arter, yani şehrin kalbi, dolayısıyla iki haftadır buradaki çalışmaları takip ediyoruz. Çalışmalar çok ağır ilerliyor. Ben sabah sekizden beri buradayım ve şuana kadar hiçbir çalışma yok. Bence böylesine önemli bir ana arterde geceli gündüzlü çalışılıp bu işin bitirilmesi lazım” purchase Nexium
marina mavi boru döşemesi yavaş ve güvenlik önlemleri yetersiz (4)GÜVENLİK ÖNLEMLERİ EKSİK ve YETERSİZ…
Bölgede alınan güvenlik tedbirlerinin de yetersiz olduğunu belirten Galip Gür “Çalışmalardan dolayı trafik akışı da başka bir yönden veriliyor ve orada da güvenlik tedbirleri de eksik. Geçtiğimiz akşam bir araç güvenlik bariyerlerini geçerek mobese direğini devirdi. Oradaki işletmeler büyük tehlike atlattı. Dolayısıyla bu dönüşü vermeden 50-100 metre öncesinden güvenlik tabelaları olması gerekir. Çalışmalar elbette yapılacak ama burada bizim beklediğimiz, ilgililerin, yetkililerin bu işi takip etmesi lazım. Buraya hergün gelerek, yeterli tedbirler alınmış mı, şeritler ne durumda, çalışmaları takip etmeleri lazım. Bakın şeritler yerde, burada heran bir insan kazaya kurban gidebilir. Bunların hergün yenilenerek kontrol edilmesi gerekir” Viagra online dedi.
Bu işin biran önce tamamlanmasını istediklerini vurgulayan Gür, kendilerini güvende hissetmediklerini, otele giriş çıkışların durduğunu ve çalışmaların daha medeni bir şekilde ele alınması gerektiğini söyledi.
marina mavi boru döşemesi yavaş ve güvenlik önlemleri yetersiz (2)
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.