Bodrum Gündem

BODRUM MUTFAK 20.YILINDA…

25.01.2016
0
A+
A-
bodrum mutfak 20 yaşında (5) Order Tadalafil 1996 yılında Bodrum’a hizmet vermeye başlayan Bodrum Mutfak Mobilya 20. yılını çalışanları ile birlikte kutladı.

levonorgestrel price

Bodrum Gündem Haber
Bodrum Mutfak Mobilya sahibi Mustafa Güneri tarafından düzenlenen etkinlikte, uzun yıllardır firmada hizmet veren çalışanlara da plaket ve çeşitli hediyeler verildi.
Plaket merasimi öncesinde çalışanlarına hitaben bir konuşma yapan Mustafa Güneri, geçmişe gururla geleceğe ise umutla baktıklarını belirterek; “20 yaşına gelen Bodrum Mutfak Mobilya’nın başarı hikayesi, bizler için olduğu kadar tüm Bodrum için de gurur vesilesidir. Bugün bizim gurur günümüz. Binlerce insana sunduğumuz ürünlerimiz ile her zaman sektörde öncü olarak müşterilerimize daima en iyi, en üstün hizmeti vermek için çalıştık. Bodrum Mutfak Mobilya ekipleri, uzak yakın demeden, Bodrum dışına bile markamızın gücünü taşıdılar. Bu sayede, büyük şehirlerde bile bilinen ve aranılan markalardan biri olduk. Bugüne dek samimi ve sürdürülebilir projelerimiz, geliştirdiğimiz teknolojik alt yapılarla koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlayarak, müşterilerimizle duygusal bir bağ kurmayı başardık. Yıllar geçse de şirketimizin yenilikçi ve yaratıcı düşünce yapısına sahip oluşu bu yüzden. Tam 20 yıldır insana kattığı değeri hergün daha da ileriye götürmek için durmaksızın çalışıyor ve güzel mekanlara imzamızı atıyoruz.” dedi.
Güneri konuşmasını şu şekilde tamamladı; “Tüm müşterilerimize ve bu 20 yıllık başarı öyküsünde emeği geçen tüm çalışanlarımıza, Bodrum Mutfak Mobilya adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çok daha büyük başarılara hazırız. Hedeflerimiz hep daha ileriye yönelik. Asıl yolculuğumuz şimdi başlıyor”
Güneri, konuşmasının sonrasında uzun yıllardır firmada ter döken bazı personele plaket ve hediyeler verdi.
Hazırlanan 20. yıl pastasının kesilmesinin ardından çeşitli ikramlarla 20. yılını kutlayan Bodrum Mutfak Ailesi, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

buy Xenical online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.