Bodrum Gündem

KEREM CANGIR’IN BAŞARISININ SIRRI…

KEREM CANGIR’IN BAŞARISININ SIRRI…
25.01.2016
0
A+
A-

kerem-cangır-başarının-sırrı-bahçeşehir-koleji

2015 – 2016 Dönemi MEB TEOG 1 Sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak büyük bir başarı kazanan Bahçeşehir Okulları 8A sınıfı öğrencisi Kerem Cangır ile bir sohbet gerçekleştirdik. Kerem Cangır başarısının sırrını açıkladı…

Bodrum Gündem Haber 

TEOG sınavlarında 120 sorunun tamamını doğru olarak yanıtlayan Kerem Cangır, sınavlara nasıl hazırlandığını ve okul hayatına dair birçok konudaki düşüncelerini bizimle paylaştı.

Okulda anlatılan dersleri çok iyi dinlemenin ve ödevlerini zamanında yapmanın başarısına büyük katkı sağladığını söyleyen Kerem, “Okulda verilen ödevlerin çok etkisi oluyor, öğretmenlerimiz bize gerçekten samimi ve içten davranıyorlar, desteğe ihtiyacımız olduğunda bizi yalnız bırakmıyorlar. Derslerimizi sınav baskısı altında işlemiyoruz, öğretmenlerimizin keyifli anlatımları ve ders dışında yaptığımız etütleri de hem öğrenerek hem eğlenerek geçirmemiz beni motive ediyor.” dedi.

BİR SONRAKİ SINAVDA DA HEPSİNİ DOĞRU YANITLAYACAĞIM…  Order Lamisil online

Sınav sonrasında, sınavının iyi geçtiğini düşünmesine rağmen sonuçlar açıklanıncaya kadar emin olamadığını, sonucun kendisini çok rahatlattığını söyleyen Kerem, “Eğitim Öğretim yılının başında rehber öğretmenimiz ile birlikte hedeflerimizi belirleyerek öğretmenimizin odasına asmıştık, şu anda o hedefe çok yaklaştım, bir dahaki sınavda da yine tüm soruları doğru cevaplamayı hedefliyorum.” diyerek, gelecek planlarıyla ilgili de öncelikle iyi bir lise kazanarak eğitimine devam etmek istediğini ve bir yabancı dili akıcı şekilde konuşarak mutlaka ikinci bir yabancı dil de öğrenmeyi istediğini belirtti.

kerem-cangır-başarının-sırrı-bahçeşehir-koleji-1DUYGUSAL GELGİTLERİ YÖNETEREK SORUNLARI ÇÖZMEYE ÇALIŞTIK…

Bahçeşehir Okulları Ortaokul Müdür Yardımcısı Gözlem Sırt ile de öğrencilerle birlikte izledikleri yol hakkında konuştuk.

Gözlem Sırt buy Fluconazole buying Viagra “Sınav süreci öğrencilerimizin yaşamlarında gelişimsel olarak da oldukça kritik bir zamana denk geliyor, bu nedenle öğrencilerimizi gerek duygusal açıdan gerekse akademik açıdan en doğru şekilde hazırlamak kurum olarak önceliğimiz olmuştur ve olacaktır da.” dedi.

Sınav sürecinde öğrencileri akademik anlamda, yalnız mevcut dersler ile değil, etüt çalışmalarıyla da desteklediklerini; yapılan kazanım odaklı etütlerle denemeler sonrasındaki eksikleri kapatmayı hedeflediklerini belirtti. MEB TEOG -1 sınavına kadar yapmış olduğumuz 26 TEOG oturumu da onlar için gerçek sınavın provası niteliğinde olmuştur diyen Sırt “Her deneme sınavı sonrasında, rehberlik birimimiz ve öğretmenlerimizce belirlenen yeni hedefler ile yolumuza devam ettik. Duygusal gelgitleri yöneterek bu dönemin motivasyon açısından sorunsuz ilerlemesine gayret ettik. Tüm öğrencilerimiz gibi Kerem’in de bu başarısının karşılıklı emeğin ürünü olduğunu düşünmekteyim. Kerem ilk günden itibaren motivasyonu ve neşesi yüksek olan ve ne istediğini bilen bir öğrenci oldu. Okulumuzdaki tüm çalışmalara istekle, inançla ve çalışarak dahil olarak başarının tesadüf olmadığını bir kez daha göstermiş oldu. Başta Kerem olmak üzere yakın başarılar yakalamış tüm öğrencilerimizi, emeği geçen öğretmenlerimizi ve velilerimizi tekrar tebrik ediyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.