Bodrum Gündem

TUFAN YAKAR “KENTİN GÜNDEMİ”NE KONUK OLDU…

TUFAN YAKAR “KENTİN GÜNDEMİ”NE KONUK OLDU…
26.01.2016
0
A+
A-

Kent TV ekranlarında yayınlanan “Fatih Bozoğlu ile Kentin Gündemi”ne CHP Muğla Gençlik Kolları İl Başkanı Tufan Erkan Yakar konuk oldu.

Bodrum Gündem Haber

Programın başında gezi direnişi sırasında birçok genç gibi Tufan Erkan Yakar’ında Kuvayı Milliye kalpağı taktığı için yargılanması ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, gezi direnişi sırasında gözaltına alınan ve yargılanan gençleri ücretsiz olarak savunan Muğla Barosu Bodrum temsilciliğine bağlı avukatlara teşekkür etti.

Adalet ve Demokrasi haftası nedeni ile Uğur Mumcu ve devrim şehitleri ile birlikte aynı gün bir suikast sonucu şehit olan Diyarbakır Emniyet Müdür Gaffar Okkan ve beş polisin katillerinin yıllardır bulunamamasını kınayan Yakar şunları söyledi; “Bu bizim kanayan yaramız. Maalesef aradan 23 sene geçmesine karşın, bir arpa boyu bile yol alınamadı. Yada alınmak istenmemiş. Bizler bunları göremeyecek kadar, deyim yerindeyse aptal değiliz. Ama hala kontr-gerilla var. Tepki verilecek gün gelecektir. Bir gün mutlaka.” Lamisil at low prices

Muğla CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Tufan Erkan Yakar gençlik kolları il kongresi adaylık ve seçim sürecini anlatarak, birlikte çalışacağı yönetim kurulu üyelerini her ilçenin kendisinin belirlediğini vurguladı. Yakar önce Muğla’ya özelinde projelerini hayata geçirdikten sonra, CHP’nin az oy aldığı illere giderek o illerde örgütlenme çalışmalarına destek vereceklerini de söyledi.

Daha sonra CHP’nin 35.Kurultayı ile ilgili görüşlerini aktaran Yakar, demokratik ve yoğun katılımlı bir kurultay olduğunu ifade ederek izlenimlerini şöyle aktardı; Retin-A without prescription “Yüksek Disiplin Kurulundan, Parti Meclisine kadar genç arkadaşlarımızın yoğun bir ilgisi oldu. Yaklaşık 8 arkadaşımız parti meclisine gençlik kotasından girdi. Milletvekilimiz Eren Erdem’de dahil buna. Parti Meclisi seçimi çok güzel geçti.”

Muğla’dan Parti Meclisine bir ismin girmemesi konusunda ise şu sözleri söyledi; “Bu bir çarşaf liste. Delegemiz o şekilde taktir etti. Biz buna bir şey diyemeyiz. Ama Muğla üzerine düşeni yapmıştır. Muğla İl Örgütümüz üzerine düşeni yapmıştır. Ben buna bire bir şahidim. Çalışmıştır. Gerekli kulis faaliyetlerini de göstermiştir. Ama bu delegenin takdiridir. O nedenle anahtar liste diye bir şey yoktur diyorum.”

CHP Gençlik Kolları Muğla İl Başkanı Tufan Erkan Yakar, programın sonunda Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Salih Yanık’ın ve yönetiminin kendisine çok destek verdiğini ve vermeye de devam edeceğini söyleyerek teşekkür etti.

Tufan Erkan Yakar’ın konuk olduğu Fatih Bozoğlu ile Kentin Gündeminin tekrarlarını 27 Ocak Çarşamba günü 12:30’da, 28 Ocak Perşembe günü 12:30’da, 30 Ocak Cumartesi günü 12:30’da ve 31 Ocak Pazar günü de 20:30’da Kent TV ekranlarından izleyebilirsiniz. Retin-A to sale

Bu programı Kent Tv’de yayınlanan diğer programlar ile birlikte internet üzerinden http://kenttv.web.tv/ linkinden de izleyebilirsiniz.

Yorumlar

  1. yusuf akat dedi ki:

    Başarılar dileklerimle.